Coster-Waldau synger Kim Larsen på amerikansk tv

Da stjernen blev spurgt om at synge en sang i et amerikansk program, valgte han et dansk hit

 

- Jeg føler for en dansk sang, sagde Nikolaj Coster-Waldau i programmet. Foto: AP
- Jeg føler for en dansk sang, sagde Nikolaj Coster-Waldau i programmet. Foto: AP

- Der er mange, mange kugler, der går min næse forbi, men det rager mig en bønne, for jeg har min fantasi.

Sådan sang Nikolaj Coster-Waldau for nylig i programmet 'Popcorn With Peter Travers', der bliver sendt på den store amerikanske kanal ABC.

Programmet slutter af med, at gæsten skal synge en sang, og her valgte den 45-årige filmstjerne så at synge Kim Larsens nummer 'Det rager mig en bønne' fra debutpladen 'Værsgo', der udkom i 1973.

- Du er gift med en sanger, så du synger sikkert konstant, mente Travers om Coster-Waldau, som vred sig en anelse i stolen.

Den fremadstormende danske skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina History Channels store tv-serie 'Knightfall'. (Foto: Polfoto) Filmnyheder Fasandræberne-stjerne lander Hollywood-rolle

- Jeg føler for en dansk sang, svarede den Langelands-fødte skuespiller og begyndte så at synge de første linjer af Kim Larsen-nummeret.

Den danske sang var dog det rene volapyk for programmets amerikanske vært, som derfor spurgte, om 'Game of Thrones'-stjernen sang, 'jeg vil aldrig give en spoiler'.

Den stort anlagte film har ikke voldsomt stort held med at sælge billetter. (Foto: AP) Filmnyheder Coster-Waldau i kæmpe filmflop

- Det betyder i bund og grund, at der er så mange ting, man kan gøre i livet, og der er mange ting, som ikke kommer til at ske, men jeg er ligeglad, for jeg har min fantasi, forklarede Nikolaj Coster-Waldau om Larsens hit.

- Hvilken perfekt indstilling til alt i livet, konstaterede Peter Travers om den danske sang.

Rollen som Jaime Lannister i 'Game of Thrones' er blevet Coster-Waldaus helt store internationale gennembrud. Foto: All Over
Rollen som Jaime Lannister i 'Game of Thrones' er blevet Coster-Waldaus helt store internationale gennembrud. Foto: All Over
 

Nikolaj Coster-Waldau spiller rollen som Jaime Lannister i den voldsomt populære hitserie 'Game of Thrones', men fra 27. oktober kan Hollywood-stjernen igen ses og høres snakke dansk, når filmen "3 ting" får biografpremiere.

Coster-Waldaus 'Game of Thrones'-kollega Birgitte Hjort Sørensen medvirker også.

Se den sangsjove video HER.

Og se hele interviewet med den danske stjerne HER.