'Danmark har talent'-dommer er blevet mor

Graviditeten har ikke været en dans på roser for Cecilie Lassen, men nu har hun endelig født sit og Silas Bjerregaards første barn

Efter en hård graviditet har Cecilie Lassen tirsdag født. Foto: Mogens Flindt
Efter en hård graviditet har Cecilie Lassen tirsdag født. Foto: Mogens Flindt

Et lille nyt stjerneskud er kommet til verden. Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard er nemlig blevet forældre for første gang, det afslører hun i dag på Instagram.

- Velkommen til verden, jubler den nybagte mor til et billede af sig selv med baby i favnen og Silas Bjerregaard ved sin side.

Af billedteksten fremgår det, at parrets barn kom til verden tirsdag den 26. september.

Parret annoncerede graviditeten tilbage i marts. Silas Bjerregaard delte et skanningsbillede, mens Cecilie Lassen postede en video fra en skanning, hvor man kunne se den aktive baby bevæge sig rundt.

- Hvem du end er, så velkommen til verden, skrev den dengang vordende mor efterfulgt af hjertesymboler.

Cecilie Lassen er gift med Silas Bjerregaard der er forsanger i Turboweekend. Foto: Jonas Olufson.
Cecilie Lassen er gift med Silas Bjerregaard der er forsanger i Turboweekend. Foto: Jonas Olufson.
 

Siden viste graviditeten sig at blive lidt af en prøvelse for Danmark har talent-dommeren.

- Ikke alle får den smukke, perfekte, lykkeberusede graviditet i skinny jeans, kitten heels, cyklende til yogatimer og koncerter i weekenderne, hvor tørsten slukkes af mocktails sammen med veninderne, har TV2-dommeren tidligere udtalt.

- Her står den på kørestol eller sengeleje, ensomhed, søvnløshed og smertehelvede på grund af samtlige graviditetsskavanker under solen og et hult rungende tilbud om indlæggelse på hospitalet frem til termin, tilføjer hun.

Tidligere 'X Factor'-deltager død

Den 35-årige 'Danmark har talent'-dommer og Turboweekend-musikeren giftede sig i sommeren 2016.

Det var kærlighed ved første blik, da parret blev kærester i 2013, har Cecilie Lassen tidligere fortalt til livsstilsuniverset chrichri.dk.

Bjerregaard havde længe haft et godt øje til den tidligere balletdanserinde, og gennem en fælles ven fik han gaflet hendes nummer.

Parret mødtes til en kop kaffe, der blev til en øl, som udviklede sig til en middag. Til sidst endte daten i en fest hos en af Bjerregaards venner, hvor de to dansede, grinede og drak lunken vin af papkrus hele natten.

- Jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl. I de små timer daffede vi ud mod vores cykler, og Silas kyssede mig under månen, afslørede Lassen over for chrichri.dk.

Single igen: Linda P går fra manden