Danmarks 'frækkeste politiker' skifter parti

Nikita Klæstrup har meldt sig ind i Liberal Alliance og er allerede blevet budt velkommen af Joachim B. Olsen på twitter

Her ses Nikita føre valgkamp på stranden under det nyligt overståede folketingsvalg.

Danmarks 'frækkeste politiker', Nikita Klæstrup, har valgt at søge nye veje i sin spirende politiske karriere.

Det har hun netop afsløret på sin blog i et indlæg med titlen 'Hello LA!':

'Jeg har meldt mig ud af Konservativ Ungdom og er nu medlem af Liberal Alliance. Dette skift har været på vej længe, men jeg ønskede ikke at skifte lige op til et valg', skriver Nikita Klæstrup.

Overfor Ekstra Bladet uddyber det nye LA-medlem sin beslutning:

- Jeg føler, at LA er mere et ambitiøst borgerligt parti end de Konservative. Specielt på økonomien. For eksempel vil de gerne afskaffe registreringsafgiften. Jeg er også begejstret for deres folkeskolepolitik, siger Nikita Klæstrup og fortæller, at der var en helt specifik grund til, at hun allerede tog springet mod højre for et halvt år siden.

- Jeg har har haft lyst til at melde mig ind i LA siden januar, men ville ikke melde mig ud lige før valget, blandt andet fordi jeg skulle støtte min daværende kæreste Rune Kristensen, og jeg ville ikke være illoyal over for den konservative bevægelse, siger hun.


Her har Nikita Klæstrup og Rune Kristensen netop afgivet deres stemmer på valgdagen.

Nikita Klæstrup fortæller, at hun ikke vil ændre på sig selv bare fordi, hun skifter parti.

 - Jeg vil fortsætte med at klæde mig, som jeg altid har gjort, siger hun og uddyber.

- Jeg håber, at jeg nu kan finde tid til at blive mere politisk aktiv, nu hvor det er et rigtigt voksenparti, jeg har meldt mig ind i. Blandt mine mærkesager er lavere skat, en bedre folkeskole samt mere frihed til individet – selv om det sidste jo er lidt af en tom floskel.


Her fremviser Nikita Klæstrup garderoben.

Nikita Klæstrup har indtil videre ikke fået en stormende velkomst hos sit nye parti. Der er dog én stor profil, der har budt det nye medlem velkommen.

- Indtil videre har jeg ikke hørt det store fra medlemmerne i LA, men Joachim B. Olsen har skrevet velkommen til mig på Twitter, siger hun

Nikita Klæstrup har siden hun sprang ud som politiker-spire ved det seneste kommunalvalg i 2013, hvor hun stillede op i Guldborgsund Kommune, været en aktiv del af det tabloide mediebillede.

Hun har udmærket sig med særdeles udfordrende kjoler, der har fået Ekstra Bladet til at kåre hende som Danmarks 'frækkeste politiker'.


Se hvilken kjole Nikita Klæstrup bar under sidste folketingsvalg her.

Nu søger 21-årige Nikita Klæstrup så nye veje i dansk politik. Men på trods af dette ligger hendes hjerte stadig hos De Konservative.

'Jeg har stadig stor sympati med Det Konservative Folkeparti og ser fortsat mig selv som værende konservativ, men Liberal Alliance passer bare bedre til mine holdninger. Jeg finder nok aldrig et parti, som jeg er 100 % enig i, men så må jeg tage mig til takke med 85 %', skriver hun på sin blog.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.