Dansk designer jubler: Skal være far

Designeren Frederik Bagger venter barn med kæresten i slutningen af året

Frederik Bagger glæder sig til at blive far. Foto: Privat
Frederik Bagger glæder sig til at blive far. Foto: Privat

Den 29-årige designer Frederik Bagger, der er søn af Erik Bagger og nu designer i eget navn, venter sit første barn med sin kæreste Julie Elisabeth Schulin.

- Er det rigtigt, ja den er god nok, jeg skal være FAR! Det største jeg nogensinde kunne drømme om er nu en realitet. Fra første blik vidste jeg du var kvinden i mit liv, og nu kommende mor til mit barn. Du er min bedste veninde, min bedre halvdel samt får den travle mand ned på jorden og pulsen dæmpet når nødvendigt. Jeg vil altid være i gæld til dig, skriver han på sin Facebook-profil.

Frederik Bagger og hans kæreste, Julie Elisabeth Schulin, venter barn omkring årsskiftet. Foto: Privat
Frederik Bagger og hans kæreste, Julie Elisabeth Schulin, venter barn omkring årsskiftet. Foto: Privat
 

Medinas eks: - Vi har det stadig godt sammen

Bagger, der tidligere har dannet par med både sangerinden Medina og Michala Kjær, har kendt 33-årige Julie Elisabeth Schulin i lidt over to år.

- Vi har kun været kærester i et års tid, men når det er rigtigt, så ved man det bare, fortæller den unge designer er glad, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

- Det er så skønt, vi glæder os rigtig meget, fortæller han og tilføjer, at den lille ny forventes at komme i enten slutningen af december eller begyndelsen af januar.

- Jeg når lige at blive far, inden jeg bliver 30, tilføjer han med et grin.

Parret kender endnu ikke barnets køn.

- Vi kan først se det om en uge eller to. Men i bund og grund er det jo lige meget, hvad man får. Det har ingen betydning, men det er sjovt at vide, så man kan tænke over navnet og forberede et babyværelse i lyseblå eller lyserød, siger han.

Frederik Bagger dannede par med Medina i 2014. Foto: Anthon Unger
Frederik Bagger dannede par med Medina i 2014. Foto: Anthon Unger

Medinas bil smadret på Amager

Efter Frederik og Julie blev kærester er de også begyndt at arbejde sammen, og nu er Julie kreativ direktør i Frederik Bagger.

- Vi fandt hurtigt ud af, at vi har utrolig mange fælles interesser, så nu er det hende, der styrer det visuelle udtryk. Det er intet problem for os at arbejde sammen. Man skal selvfølgelig lige finde ud af, at der er forskel på arbejde og privaten, men for os passer det rigtig godt at være sammen hele tiden, slår han fast.

Hans kæreste er i forvejen mor til Gia på ti år, som bor fast hos parret.

- Det er helt fantastisk at være bonusfar, og det gør jo, at vi har helt styr på rytmen med børn. Selvom hun selvfølgelig er ved at være stor. Men hun glæder sig meget til at blive storesøster.