Dansk glamourpar i sorg: Stadig ikke gravide

Joan Divine og Vild med dans-kæresten Michael Olesen har igen mødt et bump på vejen i deres babyprojekt, som endnu ikke har båret frugt

Deres største drøm er at få et barn sammen. Men det er endnu ikke lykkedes. (Foto: Mogens Flindt)
Deres største drøm er at få et barn sammen. Men det er endnu ikke lykkedes. (Foto: Mogens Flindt)

Ønsket om at blive forældre er stort for den danske Playboy-model Joan Divine og Vild med dans-kæresten Michael Olesen. Men på trods af flere hormonbehandlinger og brug af fryseæg har modellen stadig ikke en baby i maven. Det skriver hun på sin blog, joandivine.dk.

Kampen for at blive gravid har været hård for Michael Olesen og Joan Divine. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Dansk Playboy-model om baby-projekt: Det har været hårdt

- Nogle gange er livet så uretfærdigt, at man ikke kan sætte ord på det. Heller ikke denne gang fik vi en positiv blodprøve, skriver 36-årige Joan Divine efterfulgt af en stor skuffet emoji.

Nu vil parret bruge tid på at komme sig ovenpå den triste nyhed. De er ikke sikre på, hvad fremtiden bringer, forklarer Joan Divine.

Joan Divine og Michael Olesen drømmer om at blive forældre. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Kendispar kæmper videre på projekt baby

Stadig et fryseæg tilbage
- Vi har stadig et fryseæg tilbage, men om vi bruger det, ved vi ikke endnu, skriver hun.

Den 25. maj var der ellers stor glæde hos modellen, som var fast besluttet på at få babyprojektet til at lykkes.

- Så er vi så småt på vej ind på klinikken. Det er simpelthen i dag, jeg skal have lagt to fryseæg tilbage, og jeg glæder mig faktisk ret meget. Vejret er skønt, solen skinner og jeg har taget mit lykkearmbånd på, så skal det hele nok gå, skrev Divine dengang på sin blog.

(Foto: SamsoePhotography.com) Sex & samliv Fra Side 9-pige til forsiden af Playboy: Her er Joan Divine i dag

I februar 2016 fortalte modellen for første gang åbenhjertigt om, hvordan hun og Michael Olesen for tre år siden blev ramt af en stor sorg. Joan Divine var gravid, da lægen ved tredje scanning ikke kunne finde barnets hjertelyd.

Læs hele blogindlægget her

Michael Olesen og Joan Divine. (Foto: Mogens Flindt)
Michael Olesen og Joan Divine. (Foto: Mogens Flindt)
 

1 af 2 Michael Olesen og Joan Divine. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Deres største drøm er at få et barn sammen. Men det er endnu ikke lykkedes. (Foto: Mogens Flindt)