Annonce:
Annonce:

Dansk kendis: Stramt med tv-sex

Den kommende 'All Star'-udgave af 'Ex on the Beach' kan nu præsentere sin anden deltager

- De nye drenge i den her villa passer helt sikkert bedre i min smag, siger Line Maria til Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var en glad og forventningsfuld Line Maria Busk, der drog til Grækenland for at deltage i den tredje sæson af 'Ex on the Beach', men oplevelsen endte langt fra, som hun havde håbet.

Fyrene døbte Line Maria og de andre piger 'Nonneklostret', fordi de var mere interesserede i hinanden end fyrene. Nu prøver hun igen, da Line Maria er blandt deltagerne i den kommende 'All Star'-udgave af programmet.

- Jeg blev lovet en masse flotte fyre og søde piger. Det løfte holdt de, smiler Line Maria, da Ekstra Bladet møder hende ved optagelsernes spæde start.

Genbrugs-sex i knaldeprogrammet

Hun fremhæver selv det såkaldte nonnekloster, som en af årsagerne til, at hun gerne vil give programmet en chance mere. Hun mener nemlig ikke, at man fik set den sande Line Maria.

Annonce:

- Nonneklostret er en af grundene til, at jeg gerne vil være med igen. Ikke at jeg fortrød, at jeg ikke havde sex, men der var bare ikke nogen, der var min type. Jeg har det også lidt stramt med sex på fjernsyn. Det er noget meget intimt mellem ham og jeg, siger Line Maria og tilføjer:

- Havde der været en fyr sidste år, der havde min interesse, kunne vi snildt have rendt rundt og kysset lidt. Men der var ikke nogen, og jeg er måske lidt kræsen.

Line Maria da Ekstra Bladet møder hende til pressedagen. Foto: Janus Nielsen
Line Maria da Ekstra Bladet møder hende til pressedagen. Foto: Janus Nielsen

Hun fortæller, at hun også var hæmmet af, at det var hendes første tur med et tv-program. De mange kameraer hæmmede hende, mener hun.

- Mine venner sagde, at de kunne se, jeg ikke var på 100 procent. Jeg viste måske 40 procent af, hvem jeg var, og det er sindssygt ærgerligt. Jeg var pissenervøs ved det hele, alt blev jo filmet. Denne gang vil jeg så gerne vise, hvem den rigtige LM er, siger Line Maria.

Så du det? Derfor dukkede penis-Emil op i tv-program

Annonce:

Det kræver dog, at der kommer en helt særlig fyr, hvis hun skal lave noget med en fyr i programmet. Da Ekstra Bladet beder hende fortælle, hvad hun søger i en fyr, afslører hun, at mærkatet 'kræsen' har noget på sig, da der skal kunne sættes en kavalkade af flueben.

- Jeg søger en fyr, der er smilende, glad og gerne opråbende på den gode måde. En, der er lidt kæk og kommer med nogle fede kommentarer. Jeg kan virkelig godt lide, at de er 'på', og så skal han selvfølgelig se godt ud. Have et glimt i øjet, et dejligt smil og få mig til at føle mig som den bedste i verden, så jeg svæver på en lyserød sky.

Om det lykkes Line Maria at finde en fyr, der lever op til den beskrivelse, kan ses, når 'Ex on the Beach - All Stars' rammer streamingtjenesten Dplay 1. november.

Disse 'All Stars' er indtil videre præsenteret:

  • Jeppe Bøg Risager
  • Line Maria Busk

Ekstra Bladet har også talt med Jeppe Bøg Risager, som også er en af årets all-stars

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: