Dansk kendisdesigner: Det er den bedste dag i mit liv

Følelsen af kærlighed og omsorg er for evigt forandret i mit liv, fortæller Frederik Bagger, som er blevet far for første gang

Designeren Frederik Bagger er blevet far for første gang. Her sammen med moderen Julie Schulin. Foto: Privat
Designeren Frederik Bagger er blevet far for første gang. Her sammen med moderen Julie Schulin. Foto: Privat

Den 29-årige designer Frederik Bagger, der er søn af Erik Bagger og nu designer i eget navn, er blevet far for første gang.

Det afslører han på sine sociale medier, hvor han fortæller, at datteren kom til verden søndag.

- Vores datter Adda Elisabeth kom i går til verden, og jeg har lige haft den bedste dag i mit liv, skriver Frederik Bagger på Facebook.

Dansk designer skal giftes: - Jeg er en lykkelig mand

Moderen, hans forlovede Julie Schulin, har i forvejen datteren Gia, mens det er Frederik Baggers første barn.

- Ordret 'LIFE' får lige pludselig en helt anden betydning for mig. Følelsen af kærlighed og omsorg er for evigt forandret i mit liv, fortsætter en lykkelig Frederik Bagger på Facebook.

Frederik Bagger med sin nyfødte datter i hænderne. Foto: Privat
Frederik Bagger med sin nyfødte datter i hænderne. Foto: Privat

Fantastisk oplevelse
Da Ekstra Bladet fanger parret over telefonen er humøret højt.

- Følelsen i kroppen lige nu er super, super fin. Det er en fantastisk oplevelse at gå igennem, og man mærker livet på en helt ny måde. Man kan ikke forklare det med ord, lyder det fra en glad Frederik Bagger, der kunne se sin forlovede gennemføre en lynfødsel.

- Ja, det gik heldigvis rigtig godt. Hun hjalp rigtig meget til og var hurtigt ude. Vi var inde og ude af hospitalet på et par timer, fortæller Julie Schulin.

Dansk designer jubler: Skal være far

Selv om de har haft længe til at forberede fødslen, var det alligevel nær gået galt.

- Det ligger til mig at være lidt distræt, så jeg glemte at sørge for at have benzin på bilen, så vi måtte forbi tankstationen på vejen, imens jeg havde veer, griner hun.

Frederik Bagger, der tidligere har dannet par med både sangerinden Medina og Michala Kjær, fortæller, at Adda Elisabeth er sund og rask og vejede 3474 gram, da hun kom til verden søndag.

- Den første nat gik helt fantastisk. Hun sov helt igennem kun afbrudt af lidt madbesøg og skiftning. Det er en fantastisk oplevelse, siger han med glæde i stemmen.

Adda Elisabeth vejede knap 3,5 kilo. Foto: Privat
Adda Elisabeth vejede knap 3,5 kilo. Foto: Privat

Bryllupsdato inden længe
I august friede Frederik Bagger, og Julie Schulin sagde ja. Da Ekstra Bladet talte med designeren i sensommeren, var der ikke fastlagt en dato, men det bliver der snart.

- Vi finder datoen til brylluppet inden for en kort periode. Vi aftalte, at vi ville finde en dato, når hun kom til verden, så der går ikke længe, fortæller Frederik Bagger.

Sammen med Julie Schulin, der arbejder som kreativ direktør i virksomheden Frederik Bagger, har han også besluttet, at den næste kampagne skal hedde 'LIFE' for at hylde den kærlighed, der finder sted, når man sætter liv i verden.