Dansk kendiskrig: - Uforskammet og plørefuld

Hendes opførsel var helt utilstedelig og meget pinlig, siger Mai Manniche

Det skulle egentlig have været en hyggelig aften.

Men smykkedesigneren Mai Manniches arrangement tirsdag har alligevel fået et dramatisk efterspil, der har startet en krig på ord mellem Mai Manniche, Nikita Klæstrup og Sarah Louise Christiansen.

Arrangementet var en fremvisning af ridepigen Tina Lunds nye smykkekollektion, men Sarah Louise Christiansen, der troppede op med et tv-hold i ryggen, drak sig angiveligt så plørefuld, at det blev pinligt for de andre gæster at befinde sig i lokalet.

Oveni det valgte hun at fyre en skudsalve af mod Mai Manniches event.

- Med fare for at lyde enormt arrogant og selvfed, i dette kommende tv-program er jeg blevet kastet ud i situationer med mennesker, som jeg aldrig ville have mødt naturligt, og det er altså en udfordring for mig. Og så er jeg pisse dårlig til at gøre ting, som jeg ikke har lyst til, skriver Sarah Louise Christiansen på sin blog.

Mai Manniche (t.v.) slår tilbage mod blogger-baben. Foto: Henning Hjorth
Mai Manniche (t.v.) slår tilbage mod blogger-baben. Foto: Henning Hjorth
 

Tre 'feminister'
Med til eventen var også de tre Snapchat-kendisser Nikita Klæstrup, Twerk Queen Louise og Katja Ekaterina, og deres tilstedeværelse blev for meget for Sarah Louise.

- Udgangen var i øvrigt spærret af de der tre ’feminister’ (hvad pokker er det nu de hedder). Den ene kan noget med røven, den anden kan noget med patterne og den tredjes talent har jeg endnu ikke gennemskuet, men folk synes åbenbart, at de er meget imponerende, og de høster en masse respekt ved at kalde deres offentlige nøgne udskejelser for feminisme. Jeg er knap så imponeret, skriver hun på bloggen.

Artiklen fortsætter under videoen...

Det er ikke kun i sine blogindlæg, Sarah Louise er fræk...

Blogger-babe fik ubehagelig mail: Kæresten havde fået barn med en anden

Det bombastiske blogindlæg har fået Nikita Klæstrup og Mai Manniche til at tage til genmæle. På sin blog langer smykkedesigneren hårdt ud efter Sarah Louise Christiansen, som hun kalder decideret uforskammet.

- Jeg er netop blevet gjort opmærksom på et meget uforskammet blogindlæg på bloggeren Sarah Louise Christiansens blog. Sarah Louise Christiansen kom i går plørefuld til et event med min veninde Tina Lund i vores butik på Blegdamsvej. Hendes opførsel var helt utilstedelig og meget pinlig, skriver Mai Manniche og sender en opfordring i Sarah Louises retning.

- Et godt råd til Sarah Louise Christiansen: gå på antabus og opfør dig ordentligt fremover. Har du ikke noget godt at sige om dem, du besøger, så bliv væk.

Efter rådhusklokke-stunt nytårsaften: Blogger-babe raser over hånlig besked

Et has-been
Også Nikita Klæstrup langer kraftigt ud efter Sarah Louise. I 2015 var den tidligere ’Paradise’-deltager landets mest søgte dansker på Google.

Artiklen fortsætter under videoen...

I 2016 var hun røget helt ud af listen, men alligevel er hun ikke i tvivl om, hvorfor Sarah Louise skriver, som hun gør.

-Jeg oplever ofte at has-beens forsøger at starte en konflikt med mig udelukkende for at booste egne læsertal. Derfor svarer jeg sjældent igen på det. Men nu gør jeg lige en undtagelse, skriver Nikita Klæstrup på sin blog.

Desuden mener hun, at det må være ’tre næser siden’, at Sarah Louise sidst pyntede en forside.

Klæstrup er i det hele taget ikke imponeret af Sarah Louise Christiansens opførsel, hvilket hun ikke lægger skjul på.

- Dit blogindlæg er ikke andet end en ynkelig undskyldning for at svine mig til. Det er meget tydeligt da mine veninder og jeg på intet tidspunkt “spærrede” udgangen for dig, da vi gik rundt og minglede og kiggede på smykker, istedet for at stå i et hjørne og føle sig for gode til selskabet, som du nu selv giver udtryk for at du gjorde, skriver hun.

Det er formentlig optrædener som denne, Sarah Louise hentyder til, når hun omtaler Nikita Klæstrups bryster...


Og sådanne scener, når hun taler om Louise 'Twerk Queen'.