Dansk kendispar afslører: Sådan fandt vi sammen

Når man har lyst til at sidde ved siden af hinanden og spise en dårlig pizza hver aften, så er det måske, fordi man er blevet lidt forelsket, siger Mille Gori

Thomas Buttenschøn åbner op om forholdet til Motor Mille. Foto: Joachim Adrian
Thomas Buttenschøn åbner op om forholdet til Motor Mille. Foto: Joachim Adrian

For to uger siden gjorde sangeren Thomas Buttenschøn og DR-børneværten Mille Gori, der også er kendt som Motor Mille, det officielt, at de er kærester.

33-årige Thomas Buttenschøn gør sig for tiden som dommer i 'Danmark har Talent', og ved lørdagens liveshow havde han kæresten siddende bag sig. Efterfølgende fik hun en rundvisning, og her åbnede parret op om, hvordan de fandt hinanden. Det skete i forlængelse af deres fælles engagement i sommerforestillingen Cirkus Summarum.

Thomas Buttenschøn debuterede i 2006 med 'Fantastisk Mandag', der blander jazz, funk, pop og blues, og har senere fulgt op med flere album, senest 'Sange der ikke er til radioen'. Foto: Joachim Adrian. Danske kendte TV2-dommer og DR-vært danner par: Ja, det er officielt

Her blev de nære venner, men kun venner, og da programmet var i kassen opstod et tomrum.

- Da vi var færdige i Aarhus og kom tilbage til København, tænkte jeg: 'Hvor er det menneske, jeg har snakket med de sidste to måneder? Jeg skriver lige og hører, om vi skal drikke en kop kaffe', fortæller Thomas Buttenschøn til tv2.dk.

Mille Gori er kvinden bag figuren Motor Mille. Foto: Finn Frandsen
Mille Gori er kvinden bag figuren Motor Mille. Foto: Finn Frandsen

Dårlig pizza
Begge kunne de hurtigt mærke, at der var mere mellem dem, end de selv havde turde tro.

- Når man har lyst til at sidde ved siden af hinanden og spise en dårlig pizza hver aften, så er det måske, fordi man er blevet lidt forelsket, siger Mille Gori.

Det er denne villa, der nu er blevet solgt. Foto: Danbolig Sønderborg Danske kendte Dansk sanger skilt - sælger huset på under en måned

Hun fortsætter.

- Jeg faldt for og kan stadig blive dagligt forelsket i ham, som han er. Han kan hvile i sig selv og have mange nuancer. Han er sjov og kan få mig til at grine og samtidig få mig til at slappe af. Thomas ser samtidig mig, for den jeg er, og det kan man ikke gøre andet end at holde af.

Thomas Buttenschøn blev i sommer skilt fra sin hustru gennem syv år Cana Buttenschøn.