Dansk kendispar går fra hinanden

Bro og Elina Dahl er ikke længere kærester

Hvordan scorer man Bro? Det gav han selv svaret på, da han mødte Ekstra Bladet, inden han og Elina blev kærester. Foto: Janus Nielsen Redigering: Henrik Houlberg
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Da Ekstra Bladet mødte popstjernen Bro - med det borgerlige navn Kevin Andreasen - og hans kæreste, den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Elina Dahl, på den røde løber til Danish Music Awards for få dage siden, fortalte de med store smil, at de var i gang med at finde deres første fælles hjem i København.

Den plan er dog nu gået fuldstændig i vasken.

Parret har nemlig i stedet valgt at gå fra hinanden.

Sasha Klæstrup afslører: - Jeg skal have lavet min røv

Det afslører Elina Dahl selv på sin Instagram-profil.

'Hvis nogen stadig er i tvivl, så er mig og Kevin altså IKKE sammen længere', skriver hun og fortsætter:

'Jeg får mange beskeder om det, endda har jeg haft personer, jeg slet ikke kender, der har ringet og spurgt. Så her har I et fælles svar, for jeg vil gerne have, der ikke er nogen forvirring omkring det. Jeg fik bare mine øjne op', skriver hun videre.

Opslaget kommer i kølvandet på, at Elina Dahl lørdag delte en såkaldt story på sin Instagram, hvor hun fortalte, at hun lige nu går igennem en svær tid.

Bro har gæstet 'Paradise Hotel' ad flere omgange. Foto:
Bro har gæstet 'Paradise Hotel' ad flere omgange. Foto:

Turbulent forhold
Parret, der mødte hinanden, da Bro tjekkede ind på 'Paradise Hotel' i 2017, har været genstand for en del debat og spekulationer om deres forhold den seneste tid.

Der blev især pustet ild i debatten efter et afsnit af dette års udgave af 'Paradise Hotel', hvor Kevin Andreasen tjekkede ind og endte med at hygge sig under lagnerne med deltageren Klara Montes.

Det fik flere seere til at spekulere i, hvorvidt Bro havde været Elina utro.

Efterfølgende afviste Bro dog, at han havde været Elina utro og forklarede i stedet, at de to ikke dannede par under optagelserne til realityprogrammet.

'Elina og jeg er stadig sammen den dag i dag. Jeg håber ikke, at mine handlinger har såret nogen og vil lige give jer et godt råd med på vejen: Hold fast i den I elsker. Kæmp for det! Et kys er flygtigt, men kærligheden er dyb. Den er svær at finde, så pas på den, skrev han på poetisk vis på Instagram efterfølgende.

Dansk hitsanger flytter hjemmefra

Ikke verdens bedste kæreste
Som reklame for sin nye julesang 'Igen I År', som udkom for få dage siden, delte Bro endvidere en række ærlige opdateringer på sin Instagram-profil, hvor han fortalte, at han ikke altid har været den bedste kæreste.

'Jeg ved godt, at jeg ikke har været verdens bedste ven, verdens bedste kæreste eller verdens bedste søn i det her år. Derfor har jeg skrevet en julesang om det', lød det blandt andet fra den lyshårede hitmager.

Amalies nye bryster: - Han er rigtig glad

I julesangen går Bro da også til bekendelse:

- Alt det jeg ønsker, det er hende, men jeg har måske været lidt slem i år, synger Bro blandt andet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Bros manager, der oplyser, at hitmageren på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer til bruddet.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind