Dansk komiker gjort seks år yngre

Jacob Tingleff fik flyttet sin fødselsdag fra sommer til forår og gjort seks år yngre

Jacob Tingleff er en ung mand, men ikke helt så ung, som det fremgår af Politikens fødselsdagsartikel. Foto: Linda Johansen
Jacob Tingleff er en ung mand, men ikke helt så ung, som det fremgår af Politikens fødselsdagsartikel. Foto: Linda Johansen

Politiken var tirsdag på banen i avisens navnesider med nyheden om, at den kendte, danske standupkomiker og manuskriptforfatter Jacob Tingleff onsdag kunne fejre sin 40-års fødseldag.

På Instagram var Tingleffs kollega Geo efterfølgende hurtig på aftrækkeren med en kommentar til den runde fødselsdag, som han ikke helt kunne få til at passe med hverken årstal eller årstid.

'Tillykke til min gode ven @jacobtingleff som ifølge Politiken fylder 40 i dag. Jeg vil dog vente til 21. juni med at lykkeønske ham og så måske sige tillykke med de 46', skrev Geo og tilføjede hashtagget #ResearchResearchResearch

At den kendte komiker er blevet gjort seks år yngre end han burde i forhold til dåbsattesten, kommer også bag på Politikens navneredaktør.

- Det var mig selv, der lagde den i avisen. Hvordan der i givet fald kan være sket en fejl, skal jeg ikke kunne sige lige nu, hvor jeg er på ferie. Hvis det er korrekt, er det naturligvis en beklagelig fejl, siger Politikens navneredaktør Peter Thygesen og tilføjer:

- Så længe det går den vej med alderen, og vi ikke har slået ham ihjel, så må vi bare håbe, at han glæder sig over, at han ser så ung ud.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jacob Tingleff, der meddeler, at han ingen kommentarer har til sin overraskende foryngelse.