Dansk komiker kæmper: Jeg skal jo opretholde speltfar-facaden

Det er et år siden, at komikeren Geo blev skilt og nu har han fundet sin plads som 'husmor' i hverdagen

Når jeg har vores datter, er jeg rigtig husmor, der bager speltboller og står tidligt op hver dag, fortæller Geo. Foto: Jonas Olufson
Når jeg har vores datter, er jeg rigtig husmor, der bager speltboller og står tidligt op hver dag, fortæller Geo. Foto: Jonas Olufson
Følg Danske kendte

Komikeren Geo blev sidste år skilt fra radioværten Christiane Vejlø efter seks års ægteskab, og for ham betyder det, at hverdagen på mange måder er forandret.

Syv/syv ordningen gør, at Geo er fuldtidsfar hver anden uge og resten af tiden kan leve ungkarlelivet i sin lejlighed på Østerbro.

Kendt komiker skal skilles

- Det går meget godt. Når jeg har vores datter, er jeg rigtig husmor, der bager speltboller og står tidligt op hver dag, fortæller den garvede komiker.

Geo fik i 2009 en datter sammen med sin daværende hustru, og efter skilsmissen bor hun således halv tid hos sin mor og halv tid hos sin far.

Geo og ekskonen har tidligere udtalt, at de bor fem minutter fra hinanden, hvorfor samarbejdet mellem de to, ifølge dem selv, fungerer helt fint.

Komikeren har da også lært at navigere mellem de uger, hvor han helliger sig sin datter og de uger, hvor han har mere tid til sig selv.

- Det sjove er, at når jeg har Effie, så er jeg virkelig effektiv, men så snart hun tager hjem, lever jeg i et bjerg af skrald, griner han og fortsætter:

- Det er jo vigtigt at opretholde facaden som speltfar på Østerbro, afslutter komikeren med et smil og et blink, der afslører, at det meste, der kommer fra hans mund, skal tages med et gran salt.

Min far håner mig for at have fået kræft

Komikeren er født og opvokset i Aalborg, og fik sit gennembrud, da han i slutningen af 90’erne flyttede fra hjembyen til København og i 2000 vandt DM i standup.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag