Dansk komiker overlevede kræft - nu skal han giftes med læge

Christian 'Geo' Heltboe siger 'ja' til kæresten til efteråret. Han blev skilt fra ekskonen i november 2015

Komikeren Geo skal giftes for anden gang. Foto: Polfoto
Komikeren Geo skal giftes for anden gang. Foto: Polfoto

Komikeren Geo, der lyder det fulde navn Christian Geo Heltboe, har nok at se til for tiden.

Oveni jobbet som komiker, radiovært og forfatter har Geo nemlig også et bryllup at tænke på. Når sommeren er overstået, skal den garvede komiker give sit 'ja' til den kommende hustru, som han har kendt siden oktober 2015, og de to bor allerede sammen.

- Hun er læge og fra Aarhus, og jeg kalder hende lægen fra Aarhus, siger Geo.

Dansk komiker kæmper: Jeg skal jo opretholde speltfar-facaden

Han fortæller, at hun flyttede ind hos ham og hans datter for et par måneder siden, men han understreger, at hans forlovede ikke har været hans læge under hans sygdomsforløb.

Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft, og han blev senere ramt af kræft i den ene lunge. I dag går han til årlige tjek på hospitalet.

Kræftforløbet har dog motiveret komikeren til at handle, når han føler for det, fortæller han.

- Hun er praktiserende læge og tænker meget pragmatisk, og jeg tænker sådan lidt kunstner-agtigt, og jeg vil rykke på ting. Da jeg friede, var det lidt syret, fordi hun var sådan: 'hvad nu hvis du er træt af mig om to år?', hvor jeg var sådan lidt: 'jamen så er det da bare med at fri nu, hvor jeg ikke er træt af dig', siger Geo med et grin og tilføjer:

- Så det er dejligt, at hun sagde ja.

Parret skal giftes til september, og med til brylluppet skal blandt andre vennen og kollegaen Thomas Skov, der har påtaget sig rollen som toastmaster.

De to sjove mennesker er godt i gang med forberedelserne til det kommende show 'Hva' så nu?', der med en god portion humor skildrer komikerens mange refleksioner over sit alvorlige kræftforløb, som ramte ham i 2011.

Geo har tidligere været gift med Christiane Vejlø, der er digital trend- og fremtidsanalytiker og radiovært. De meddelte, at de skulle skilles i november 2015. Sammen har de datteren Effie.

Kendt komiker skal skilles