Dansk komiker udsat for sexchikane på scenen

Jonatan Spang blev udsat for en mild form for sexchikane under en firmafest, og det joker han nu med

En kvinde blev under et arrangement hos fagforeningen HK ret nærgående over for 37-årige Jonathan Spang. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
En kvinde blev under et arrangement hos fagforeningen HK ret nærgående over for 37-årige Jonathan Spang. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

'Sexchikane straffes for mildt'.

Sådan lyder det på fagforeningen HKs hjemmeside. Men blandt foreningens medlemmer er der alligevel nogen, som udøver chikane mod andre mennesker.

I hvert fald blev komikeren Jonatan Spang mødt af en beruset kvinde, som blev lidt nærgående, da han optrådte til en jubilæumsfest i den ellers velansete fagforening.

Zulu afslører: De kan blive Årets Komiker

'Ja ja HK, fint lyder det. Men når en pattestiv dame midt i 50'erne tumler op på scenen og griber fat i den optrædendes bukselinning i et forsøg på at stoppe en rose ned i buksen på ham, hvem griber så ind? Hvor er handlingen bag de fine ord? Hvem redder den stakkels gøgler?' spørger den 37-årige komiker på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller en overskrift om sexchikane fra HKs egen hjemmeside.

Dog lader det ikke til, at den danske komiker tog den berusede kvindes tilnærmelser alvorligt, og hele den lange opdatering er sandsynligvis ment som en spøg.

Den 30. marts er Jonatan Spang aktuel i den nye komedieserie 'Lillemand' på TV2 Zulu, hvor han spiller hovedrollen som sig selv.

Se Spangs HK-hilsen lige her.

Jonathan Spang blotter røv på nettet

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind