Dansk komiker vild med sexfester: Det er superliderligt

Radioværten har prøvet swingerklubber, men er mere til private sexfester

- Det kan være lidt grinagtigt, siger komikeren om at gå i  swingerklubber. (Foto: Sisse Stroyer/Polfoto)
- Det kan være lidt grinagtigt, siger komikeren om at gå i swingerklubber. (Foto: Sisse Stroyer/Polfoto)

Komikeren Simon Jul er hudløst ærlig om sine seksuelle eskapader. I et interview med Alt for damerne afslører den 39-årige vært på Radio 24syv, at han har prøvet lidt af hvert.

- Fra jeg var 15-30 år, skulle jeg prøve alt. Og jeg fik i hvert fald prøvet en smule. Når normale mennesker sagde: 'Crazy shit, det er klamt,' så ville jeg prøve det, jeg ville ind i det, jeg ville mærke det, siger han i bladet, der er på gaden i morgen.

Klovn-komiker skal fordanske rockmusical

En af de ting, han fik prøvet, var at besøge swingerklubber. Det sammenligner han dog med at klæde om før svømning eller badminton.

- Det kan være lidt grinagtigt, men til gengæld er jeg kæmpefan af lounges - altså private selskaber, hvor du skal inviteres. Det er superliderligt, og jeg kan kun anbefale det - især for par, der måske har fået nogle børn, så deres seksualitet står lidt stille, siger Simon Jul og forklarer, at man typisk lejer et sommerhus og tager en gruppe af sted, højst 12, og dyrker sex på kryds og tværs.

  - Og det er magisk. Det er det virkelig. Det er sindssygt fedt, siger han.

Caspers indtjening styrtdykker

At han er et kendt ansigt har ikke sat en stopper for hans deltagelse i sexfester.

- Folk har nok godt vidst, hvem jeg var, men det har været meget usagt, så har det måske været en joke under morgenmaden: 'Det var sgu da meget sjovt, at det var dig, Simon Jul. Det skal vi hjem og fortælle ungerne', og så griner vi alle sammen, for det ved vi, at det skal de selvfølgelig ikke, siger han til Alt for Damerne.

 

Så meget er klovnen god for i dag

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Simon Jul.