Annonce:
Annonce:

Dansk komikers 'pædofil'-billede går verden rundt

Torben Chris får nu også omtale i udenlandske medier efter sit Facebook-opslag om nøgen-forskrækkelse. Komikeren er overrasket og kalder det 'åndssvagt'

Billedet fra Torben Chris' opdatering på Facebook, der viser ham i bad med sin 2-årige datter. (Privatfoto).
Billedet fra Torben Chris' opdatering på Facebook, der viser ham i bad med sin 2-årige datter. (Privatfoto).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Komikeren Torben Chris har i denne uge fået massiv omtale i de danske medier for sin opsang til befolkningen om, at børn og voksne godt må være nøgne sammen.

Men det er ikke kun herhjemme, at komikerens Facebook-opslag har sat gang i debatten. Udenlandske medier er nemlig også begyndt at interessere sig for Torben Chris' budskab om nøgenhed - og om billedet af komikeren, der bader nøgen med sin 2-årige datter.

Komiker hyldes: 'Børn og voksne må godt være nøgne sammen'

Det britiske tabloid-medie The Sun har torsdag under overskriften 'Far bliver stemplet som 'pædo' for Facebook-billede, hvor man ser ham i bad med sin datter' fortalt om den store opmærksomhed, komikeren har fået for sit opslag.

Også den britiske avis The Independent har skrevet en artikel baseret på den danske komikers udmelding om, at en far i bad med sin datter ikke er pædofili, men derimod hygge.

Annonce:

Samtidig har det britiske mande-tidsskrift UniLad, der har mere end 10 millioner fans på Facebook, tidligere i dag delt en artikel om Torben Chris på Facebook med fokus på, at komikeren 'slår fra sig' og 'forsvarer fædre'.

Den danske komikers billede har også ramt italienske og amerikanske medier.

Torben Chris: Det burde ikke kunne gå 'world wide'
Det kommer meget bag på komikeren, at kommentaren på Facebook-profilen kan blive til artikler i udenlandske medier.

- Det har også været det mest delte opslag i Norge i forgårs. Og det er jeg selvfølgelig overrasket over. Det viser også noget om, at det virkelig var på tide, at der var nogen, der tog denne sag op. Det lader til, at 99 procent af verdens befolkning er enig i, at det er acceptabelt. Men af en eller anden underlig grund er det den ene procent, der har fået retten på deres side, siger han og fortsætter:

Annonce:

- Alle folk ved jo også, at folk er 'crazy' vilde til at beskylde andre folk for pædofili. Især her i Danmark har det nærmest været samfunds-acceptabelt i forhold til, at der er nogen institutioner, der ikke vil lade mænd være alene med børn og skifte ble på børn i vuggestuer.

Torben Chris kan forstå, at der er blevet skrevet om Facebook-opslaget herhjemme, da han er et kendt ansigt. Men han kalder det 'åndssvagt', at det har spredt sig til udlandet.

- For hvis vi er uden for Danmarks grænser, er det jo bare en historie om en skandinavisk mand, der er i bad med sin datter. Og det burde simpelthen ikke kunne gå 'world wide'. Det kan det kun, fordi hele verden åbenbart er af lave, og fordi det åbenbart er et verdensomspændende problem, at tosserne på en eller anden måde har fået magten over på deres side vedrørende nøgenhedsforskrækkelse.

Torben Chris' Facebook-opslag har i skrivende stund fået 58.088 likes og er blevet delt 6623 gange.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: