Annonce:
Annonce:

Dansk liebhavermægler sælger forretningen

Helle Skovby og hendes mand sælger deres danske firma og vil fremover fokusere udelukkende på det franske marked

Helle Skovby og Michael Nielsen vil fremover koncentrere sig om liebhaverejendomme i Frankrig. Foto: Privat
Helle Skovby og Michael Nielsen vil fremover koncentrere sig om liebhaverejendomme i Frankrig. Foto: Privat
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I 17 år har ejendomsmægler Helle Skovby og hendes mand, økonomisk rådgiver Michael Nielsen, solgt liebhaverboliger i Danmark og Frankrig i ejendomsmæglerfirmaet Helle Skovby.

Men nu er det slut. Parret, der har boet i Monaco i syv år, kapper snoren til Danmark og vil fremover kun fokusere på deres forretning i Sydfrankrig under navnet Helle Skovby International.

- Vi har arbejdet i begge lande i mange år, men nu vælger vi at fokusere på Frankrig, fortæller Helle Skovby til Ekstra Bladet.

Parret har tidligere vurderet prins Joachims franske sommerhus for Ekstra Bladet.

Firmaet i Danmark er solgt til erhvervsmægler Henning Reinholdt pr. 4. januar, der forventes at køre firmaet videre i samme navn. Ægteparret fortsætter som konsulenter i firmaet, der tidligere har solgt huse til flere kendte danskere, men har ellers udelukkende fokus på det franske marked.

Annonce:

- Vi har fået mere og mere at lave i Sydfrankrig, og vi har en lille datter på tre. Det har ændret vores liv at blive forældre, og hun er nu startet i skole, så vi vil gerne have en fast base, forklarer Skovby.

Jordkongen Joachim: Så mange millioner er han god for

Tidligere har parret især hjulpet danskere med at købe huse i Frankrig, men fremover vil de i højere grad satse på købere fra hele verden.

- Vi skal udvide forretningen og være mere internationale, så vi ikke kun er afhængige af danskere, lyder det fra Helle Skovby.

Fremover bliver jobtitlen dog en lidt anden.

- Vi fungerer som advisors for folk, der vil købe fransk ejendom og har adgang til flere hundrede ejendomme. Eller vi arbejder som advisors for folk, der vil sælge en fransk ejendom. Her rådgiver om, hvem de skal hyre som mægler, og det er os, der står for kontakten osv. Så i virkeligheden udfører vi sælgers job, forklarer hun.

Helle Skovby og hendes mand har ikke ønsket at kommentere, hvor meget de har solgt deres danske firma for.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: