Dansk model chokerer i fræk reklame

En reklame for tøjgiganten Calvin Klein kritiseres for at være guf for pædofile

For fræk eller bare en undertøjsreklame? Meningerne er delte. (Foto: Calvin Klein/Instagram)
For fræk eller bare en undertøjsreklame? Meningerne er delte. (Foto: Calvin Klein/Instagram)

Et billede af en ung kvinde i underkjole har skabt debat på Calvin Kleins Instagram. Modegiganten lagde for to dage siden et billede op af den danske model og skuespiller Klara Kristen iført firmaets undertøj.

Billedet, som er taget nedefra, så man ser op under kjolen mellem hendes lår, har fået kommentarfeltet til at gløde.

- Det her er helt skævt. Hvad er det, Calvin Klein reklamerer for i denne reklame? Hun ligner en på 12. Godt billede for pædofile, lyder det fra én ifølge Daily Mail.

Intl. kendte Kardashian-søster et forkert valg

Flere af kommentarerne går på modellens meget unge udseende, men Klara Kristen, der blandt spiller med i den franske film 'Love' fra 2015, er 22 år og altså langt fra et barn, som visse antyder.

Bekyldninger om pædofili og kvindeundertrykkelse går igen ned gennem kommentarsporet. Der er dog også mange, der slet ikke kan se problemet.

- Fedt billede. Ros til fotografen og modellen. Fed reklamekampagne, skriver en.

Justin Bieber vil gå rettens vej for at få fjernet nøgenbillederne fra Bora Bora. (Foto: AP) Intl. kendte Hollywood-diva sviner Justin Biebers far

Det er langt fra første gang, at Calvin Kleins billeder bliver omtalt for andet end det undertøj, der reklameres for.

For nylig blev den amerikanske model Kendall Jenners billeder for tøjfirmaet beskyldt for at indeholde hentydninger til det kvindelige kønsorgan.

Calvin Klein har ikke selv kommenteret debatten. 

Medina og hendes unge kæreste er ved at bygge rede sammen. (Foto: Ernst van Norde) Danske kendte Kom indenfor i Medinas nye million-bolig