Dansk musiker i shitstorm: Her er hans 'joke' om ubåden

Musikeren Pato Siebenhaar er kommet i modvind på Facebook efter en joke om den forsvundne svenske journalist Kim Wall, som 'Raket-Madsen' er sigtet for at have dræbt

Pato Siebenhaar sendte i går et skud ud til 'Raket Madsen' på Facebook. Foto: EMI MUSIC
Pato Siebenhaar sendte i går et skud ud til 'Raket Madsen' på Facebook. Foto: EMI MUSIC

Splitternøgen Demi med rumpen i vejret

Den danske musiker Pato Sibenhaar skrev i går en joke på Facebook, hvor han sendte et skud ud til den drabssigtede ubådsbygger Peter Madsen. Ikke alle af musikerens følgere og venner på det sociale medie er begejstrede for hans joke.

En af kommentarerne i tråden lyder:

'Jeg må undertrykke min brækrefleks -fy for fanden, hvor er det her opslag usmageligt! Og du (Pato Sibenhaar, red.) behøver ikke bruge kræfter på at svare på min kommentar, for INTET, du har at sige, kan ændre min holdning! - med mindre du er klar til at stikke en undskyldning til de pårørende, og det kan jeg jo læse i de øvrige kommentarer fra dig, at du ikke mener, at du har grund til...'

En anden har skrevet dette til den kendte musiker:

'Kvinden er ikke engang fundet endnu, og I sidder og joker?!'

DR-vært alvorligt syg under optagelser

Peter Madsen er sigtet for uagtsomt manddrab på den svenske journalist, Kim Wall - men det går den danske musiker ikke op i. Pato Siebenhaar vælger at fokusere på, at manden selv har bygget sin ubåd.

Musikeren forklarer i kommentarsporet til sin joke, at skulle Peter Madsen have dræbt kvinden, så skal han dømmes derefter. Han trækker ikke joken tilbage, men forsvarer sig løbende på den kritik, der er rullet ind i det seneste døgn. Pato er fascineret af ubåde, og derfor mente han, at det var på plads at sende et skud ud til manden, som byggede sin egen ubåd.

Pato Siebenhaar har ikke villet udtale sig til Ekstra Bladet.