Dansk musiker sætter hus til 30 millioner til salg

Den danske stjerneviolinist Nikolaj Znaider sætter sin luksus-villa - som han har ejet i 10 år - til salg

Znaiders liebhaver-villa i Hellerup. Foto: Claus Borg & Partner
Znaiders liebhaver-villa i Hellerup. Foto: Claus Borg & Partner

Det blev kun til en kort pause fra boligmarkedet for den verdenskendte violinist Nikolaj Znaider, der netop har sat sin liebhaver-villa i Hellerup til salg igen.

I januar blev den 240 kvadratmeter store, hvidpudsede villa ellers taget af markedet, men nu er den altså til salg igen. 

For at købe huset, der ligger på Strandvejen med direkte udsigt til Øresund, skal en potentiel køber punge ud med små 30 millioner kroner - helt præcist 29.800.000 kroner. 

Til gengæld får man så en altan med havudsigt, et orangeri og ni værelser - blandt andet et herreværelse og en hall. Det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Partner, der har huset til salg.

Selvom boligen for en kort stund var taget af markedet, er der ikke blevet ændret på prisen, der svarer til en kvadratmeterpris på 123.651 kroner.

Nikolaj Znaider er violinist i absolut verdensklasse. Foto: Lars Gundersen
Nikolaj Znaider er violinist i absolut verdensklasse. Foto: Lars Gundersen
 

Dyrt område
Dermed ligger kvadratmeterprisen noget højere end gennemsnittet for området. For til trods for at området er blandt landets dyreste at købe hus i, så blev villaerne i Hellerup i gennemsnit solgt for 50.550 kr. pr. kvadratmeter sidste år.

Sidste år gik fem huse i Hellerup for summer over 20 millioner kroner. Højdespringeren, der har adresse under en kilometer fra Znaiders ejendom, blev solgt for 70,5 millioner kroner.

Nikolaj Znaider har ejet huset i et årti. I den tid har han rejst kloden rundt og spillet med nogle af verdens bedste orkestre og dirigenter.

Han regnes for at være et stort virtuost talent og vandt som 16-årig den prestigefyldte pris Den Internationale Carl Nielsen Violinkonkurrence.

Se Nikolaj Znaiders millionvilla HER