Dansk musiker tørlagt: Nu skriver jeg sange igen

DJ'en Morten Brangstrup har stillet flasken på hylden og oplever nu en øget produktivitet i musikstudiet

Her taler musikerens kæreste, realitystjernen, Irina Olsen, om hans misbrug.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den sidste dråbe har forladt flaskens bund.

Den 29-årige dj Morten Brangstrup aka Faustix drikker ikke længere, efter han tidligere i år tog bladet fra munden og fortalte omverden om sit misbrug.

Kendt dansk dj afslører kollegaer: De fusker

- Jeg er stadig afholdende og har været det længe nu, og det er bare dejligt at kunne være i det. DJ- og producermiljøet er jo en branche, hvor det flyder med alkohol, siger han.

Laver musk igen
I takt med at flasken røg ud af Faustix liv, satte han sig tungt foran computeren med hovedtelefonerne på, og lige nu orkestrerer han mere musik end nogensinde før, lader han forstå.

- Det er jo et bedøvelsesmiddel, hvis man bare sidder og sumper.

- Og når man spiser sundt og motionerer og koncentrerer sig om sit arbejde i stedet for at bruge sin tid på flasken, har du en tilstedeværelse, der siger 100 procent, siger Faustix.

Efter hårdt brud: Sanger støtter realitystjerne i svær tid

Ifølge Sundhedsstyrelsen bællede 8,6 procent af den danske befolkning mere end 21 genstande per uge (mænd) eller 14 genstande per uge (kvinder) i 2017 og udgjorde dermed den andel, der overskrider den såkaldte højrisikogrænse.

Irina Olsen kalder parret 'The Olsens', og de har blandt andet gennem deres påklædning gjort en dyd ud af cementere deres position i kendis-Danmark. Foto: Mogens Flindt
Irina Olsen kalder parret 'The Olsens', og de har blandt andet gennem deres påklædning gjort en dyd ud af cementere deres position i kendis-Danmark. Foto: Mogens Flindt

DJ'en kalder afholdenheden en ny oplevelse for ham, og den har også betydet, at han nu er tilbage i varmen hos sin udkårne bloggeren og realitystjernen Irina Olsen, som han har datteren Allessia med.

- Det er skønt at være sammen igen, og jeg havde håbet på, at det kunne ske en dag, så jeg er sådan lidt: 'Woo!'. Det er ret vildt, siger Irina Olsen.

Irina forlod kæresten efter misbrug: Nu er de sammen igen

Da de to turtelduer gik fra hinanden tidligere på året, hævede de forlovelsen, men efter de har fundet sammen igen, er de tættere end nogensinde og kigger sågar også efter fast ejendom i form af et hus.

- Det skal gerne være i Nordsjælland, hvor vi bor nu, siger Irina Olsen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+