Dansk Playboy-model: Jeg har tabt et barn

Modellen Joan Divine taler nu ud om den store sorg hun oplevede, da hun var gravid og barnets hjertelyd pludselig forsvandt

Joan Divine og Michael Olesen har indtil nu været igennem fire hormonbehandlinger. (Foto: Mogens Flindt)
Joan Divine og Michael Olesen har indtil nu været igennem fire hormonbehandlinger. (Foto: Mogens Flindt)

Den danske Playboymodel Joan Divine har ingen drøm om at gå barnløs gennem livet. Tværtimod har hun faktisk prøvet i flere år, men modellen blev i 2013 ramt af en tragedie, som stadig sidder i hende, skriver hun på sin blog joandivine.dk.

Tredje scanning blev slutningen
Efter en fertilitetsbehandling med hormonsprøjter blev hun gravid, og babylykken var stor. Men glæden sluttede brat for hende og 'Vild med dans'-kæresten Michael Olesen, da parret gik til deres tredje scanning.

- Lægen brugte lang tid på at scanne inden han fortalte os, at han ikke kunne finde hjertelyd, skriver den 36-årige model på sin blog.

Michael Olesen akut indlagt

Brød sammen i gråd
Kæresteparret, der nu ikke alligevel skulle være forældre, klemte hinandens hænder og brød sammen i gråd.

- Det med at miste er rigtig hårdt, og derfor har vi også kun fortalt til vores nærmeste, hvad der er sket. Guderne skal vide, at der ikke er noget, vi hellere vil, end at få børn. Men jeg har brug for at lukke alle spørgsmålene om, hvorfor vi ikke har fået børn, ned nu, skriver den blonde model.

Efter 64 gange som Side 9-pige: Nu på forsiden af Playboy

I blogindlægget skriver Joan Divine desuden, at det er hårdt at blive ved med at besvare folks nysgerrige spørgsmål om, hvorfor hun endnu ikke er blevet mor. Netop derfor har hun nu valgt at tage bladet fra munden og samtidig bryde tabuet om fertilitetsbehandlinger.

- Det er så pokkers trist, at vi ikke kan blive gravid på den 'normale' måde. Jeg håber, at vores historie kan hjælpe med at bryde det tabu, jeg synes der er omkring fertilitetsbehandlinger.

Joan Divine og Michael Olesen har indtil nu været igennem fire hormonbehandlinger, som desværre ikke har båret frugt.

Joan Divines fotostudie ædt af flammer: Alt er væk

Dansk Playboy-model: Jeg har tabt et barn

I juni 2015 besøgte Joan Divine Dan Rachlin i 'Dans med de kendte'. Se eller gense det her