Dansk popikon og skuespiller besøger flygtningebørn

Sangeren Christopher og skuespilleren Nikolaj Lie Kaas er sammen rejst til Libanon, hvor de skal besøge børn på flugt

Sangeren Christopher og skuespilleren Nikolaj Lie Kaas er rejst til Libanon for at besøge flygtningebørn. (Foto: Mogens Flindt)
Sangeren Christopher og skuespilleren Nikolaj Lie Kaas er rejst til Libanon for at besøge flygtningebørn. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Popsnedkeren Christopher og skuespilleren Nikolaj Lie Kaas har mandag formiddag sat kursen mod varmere himmelstrøg, men det er langt fra drinks og lange dage ved poolen, der er på programmet for de to kendte danskere.

Sammen er de rejst til Libanon, hvor sangeren og skuespilleren skal besøge de mange flygtningebørn, der har taget den hårde tur over grænsen, fordi krigen i Syrien har drevet dem på flugt fra deres hjem.

Medina efter flygtningebesøg: - Medierne skriver negativt om f...... alt

Nikolaj Lie Kaas og Christopher skal under deres besøg i Libanon besøge de midlertidige hjem, som flere flygtninge nu lever i, skriver Red Barnet, der står for turen, i en pressemeddelelse.

Den krølhårede popstjerne er både nervøs og spændt på turen, og han er slet ikke i tvivl om, at mange af de børn, han vil møde, er prægede af de voldsomme begivenheder.

De har mistet deres barndom
- Deres barndom er blevet stjålet. Deres drømme og håb er blevet smadret. Jeg har svært ved at forestille mig, hvad børnene kommer til at fortælle os, men jeg ved, at deres fortællinger vil gøre et stort indtryk, siger Christopher i pressemeddelelsen.

"Afdeling Q"-skuespilleren har tidligere rejst med organisationen, og han håber, at han kan ændre en smule for børnene på flugt.

- Hvis jeg kan hjælpe med, at vi kan nå endnu flere børn til et bedre og tryggere liv, så er det da det eneste rigtige, siger Nikolaj Lie Kaas i pressemeddelelsen.

Skuespilleren og sangeren er ikke de eneste kendte danskere, der har sat kursen mod flygtningelejre. I sidste uge tog hitmageren Medina til Jordan, hvor hun sammen med DR-journalisten Abdel Aziz Mahmoud besøgte flygtninge nær den syriske grænse.

Medina tog af sted med Folkekirkens Nødhjælp, som sangerinden samarbejder med om sit eget velgørenhedsprojekt, Mevation.

Også til et andet alvorligt emne, nemlig mobning, har Christopher noget at skulle have sagt. 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+