Dansk popstjerne afbryder bryllup: - En stor ære

Den danske popstjerne Christopher overraskede bruden, Nadia, ved at synge til hendes bryllup

Se Christopher afbryde brylluppet her. Video: Warner Music

Christopher er uden tvivl en charmør, der kan få de fleste pigehjerter til at smelte. Det var formentlig også formålet, da han i lørdags afbrød Nadia og Mikkels bryllup - dog med gommens tilladelse.

Her sang Christopher sin egen fortolkning af Brazzis 'Mine'.

- Overvejer at blive bryllupssanger fra nu af. Tak til Mikkel for at lade mig overraske hans smukke brud Nadia ved deres bryllup sidste lørdag. En stor ære, skriver popstjernen onsdag aften på sin Facebook-fanside.

Du kan se Christophers overraskelse i videoen over artiklen.

Den danske popstjerne har netop udgivet to singler i samarbejde med Spotify og deres koncept 'Spotify Singles'. Det var i den forbindelse at fortolkningen 'Min', som Christopher sang for Nadia, kom til verden.

- På Bazzi–coveret var det utrolig vigtigt for mig, at jeg lavede min egen fortolking, samtidig med, at jeg forblev tro med originalen. Det var super uvant for mig at synge og skrive på dansk, men jeg er virkelig glad for, hvordan resultatet er blevet, lyder det fra Christopher i en pressemeddelelse.

Sangeren fik selv idéen, at versionen skulle fremføres for første gang som overraskelse til et bryllup. Sammen med sit pladeselskab Warner Music fandt han et par, der skulle giftes i november og lokkede gommen med på ideen.