Dansk popstjerne flytter til udlandet

Sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer har besluttet at flytte til Barcelona efter sommerferien

Sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer ved Danish Beauty Award 20217. Foto: FLINDT MOGENS
Sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer ved Danish Beauty Award 20217. Foto: FLINDT MOGENS

For nogle er Danmark bare for småt, og lider man af udlængsel, kan det være uudholdeligt med de mange kolde og mørke måneder højt mod nord.

Det er også nogle af de tanker, der er løbet gennem hovedet på bloggeren og den tidligere S.O.A.P.-sangerinde Saszeline Emanuelle Dreyer på det seneste, og som nu har fået hende til at træffe en stor beslutning.

Det skriver den 34-årige mor til to på sin blog, wuhuw.dk.

Efter sommerferien flytter hun nemlig med sin familie til Barcelona, hvor hun skal begynde et nyt liv under varmere himmelstrøg.

- Jeg er glad for det liv, jeg har bygget op her. Men jeg har en udlængsel, som lever indeni mig. En udlængsel, som vokser sig større, for hvert år der går. Og selv om jeg rejser ofte, så er det bare ikke nok, skriver Saszeline Emanuelle Dreyer om sin beslutning.

Saszeline: Derfor deler jeg ikke billeder af min kæreste

Læs hele Saszelines indlæg her.

Hun har længe taget tilløb til at rykke teltpælene op og tage sine to sønner, Sean og Dexter, med til udlandet. Men det er en stor beslutning, når man stadig har børn i skolealderen.

- Jeg har stadig ikke forbundet alle punkterne, men dag for dag falder det mere og mere på plads. Der skal findes skole og institution, vi skal finde bolig og alle de andre mindre ting, som bare bliver til rigtig mange, skriver hun i blogindlægget.

Og hvis drømmen om at bo i udlandet ikke lever op til forventningerne, så er den eventyrlystne blogger ikke for fin til at flytte tilbage til Danmark igen.

Sangerinde om Fie Laursen: Hun sætter unge piger i fare

Saszeline Emanuelle Dreyer danner i øjeblikket par med entreprenøren Michael Dreyer, men om han flytter med til Barcelona fremgår ikke af blogindlægget.

Se de kendtes julefrokostfotos

Blond popstjerne kommer på Grøn

Verdenskendt sangerinde bekræfter rygte: Nu er det i Guds hænder

Prins William kræver millioner efter topløse konefotos