Dansk radiovært bryder grædende sammen i liveudsendelse

Ditte Okman brød sammen i fredagens udsendelse af 'Det, vi taler om', da panelet snakkede om Nedim Yasar, der mandag blev dræbt af skud

Ditte Okman kunne ikke skjule sin sorg over kollegaens død i fredagens episode at 'Det, vi taler om'. Foto: Stine Tidsvilde
Ditte Okman kunne ikke skjule sin sorg over kollegaens død i fredagens episode at 'Det, vi taler om'. Foto: Stine Tidsvilde

Mordet på den tidligere bandeleder og radiovært Nedim Yasar mandag har vakt stor sorg og vrede hos mange danskere.

I Radio24syvs ugentlige sladdermagasin 'Det, vi taler om' kunne man fredag høre, hvor hårdt mordet også har taget på programmets vært, Ditte Okman.

I programmet vender værten sammen med sit panel ugens begivenheder. Og da snakken faldt på mordet på Nedim Yasar, der fandt sted mandag aften, kunne Ditte Okman ikke skjule sin sorg.

Mens hun fortalte om, hvordan Nedim Yasar dedikerede sit liv til at gøre det bedre, kunne hun knap færdiggøre sætningen, fordi hun begyndte at græde.

'Jeg havde ikke forventet at blive så berørt', skriver Ditte Okmann efterfølgende i en sms til Ekstra Bladet.

Da Ditte Okman begyndte at græde blev der straks klippet til programmets jingle. Det skete, fordi Ditte Okman ikke kunne fortsætte på det tidspunkt.

Nedim Yasar var blandt andet vært på Radio24syv-programmet 'Politiradio' sammen med Ekstra Bladets Dan Bjerregaard, der her fortæller om den dræbte.

Politi: Radiovært Nedim Yasar er død

Dødstruet politiker efter drab på radiovært: - Det er prisen her i bydelen

En kær kollega
Nedim Yasar blev skudt mandag, da han var på vej fra receptionen på sin bog 'Rødder', som han har lavet i samarbejde med journalist Marie Louise Toksvig, som også var hans medvært på programmet 'Politiradio' på Radio24syv.

Ditte Okman fortæller, at det var en hård udsendelse, fordi hun vidste, at snakken ville falde på den afdøde kollega.

'Udover det brutale i Nedims død, så var han også en virkelig kær kollega. Kær er det ord, der popper op igen og igen i mit hoved, når jeg tænker på Nedim'.

Politiet beder om hjælp efter skud-drab på radiovært

Radiovært dræbt på åben gade: Jeg får 'noia' af at snakke om det

Ditte Okman mødte ofte Nedim Yasar på Radio24syv, da han optog 'Politiradio' samme dag, som hun optager 'Det, vi taler om'.

Nedim ville alt det bedste
Okman anerkender, at Nedim Yasar havde en blakket fortid, men fortæller, at han gjorde et stort arbejde for at gøre det bedre.

'Jeg ved godt, at mange mener alt muligt, men det er så uendelig ulykkeligt. Ikke mindst når jeg tænker på alt det gode, han ville og var i fuld gang med.'

'Nedim ville alt det bedste og havde dedikeret sit liv til at sone og hjælpe. Han var på højdepunktet i sit liv. Og var i gang med alt det rigtige og gode', skriver hun.

Glædede sig til bog: Nedim fejret før drab

Dræbt eks-bandeleder ville være pædagog: - Han var supersød

Forlod Nedim minutter før skuddrab: Jeg tror ikke han tog truslen så alvorligt