Dansk reality-stjerne med vild nyhed: Vil i Folketinget

Pernille Nygaard vil nu være folkevalgt politiker

Nissekusse eller mundkusse? Kan Pernille gætte hvad det rigtige ord - og ved hun hvad det er?
Følg Danske kendte

Paradise-baben Pernille Nygaard blev kendt som 'Dumme-Pernille', da hun i 2012 medvirkede i realityprogrammet 'Paradise Hotel'.

Meget har dog ændret sig siden hendes deltagelse i det grænseoverskridende program. Hun er i gang med jurastudiet og har netop delt en stor nyhed på sin facebookprofil.

Pernille fortæller i en video, at hun nu har besluttet, at hun vil stille op til næste folketingsvalg.

- Jeg har i en længere periode tænkt på det, fordi jeg har nogle ting, som jeg gerne vil ændre, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Engang Dumme-Pernille fra 'Paradise Hotel'. Nu får hun studenterhuen

Vil ikke fortælle om parti
Hun forklarer, at selvom der er meget, hun er tilfreds med ved Danmark, kan hun alligevel godt se behovet for ændringer i samfundet.

- Jeg er en stolt dansker, men der er bare nogle ting, som ikke er i orden, og Folketinget er det eneste sted, hvor du kan ændre noget, siger hun.

Hun vil endnu ikke ud med, hvilket parti hun stiller op for, men fortæller, at hun er meldt ind, og at hun er social-liberalistisk.

- Det er stadig en hemmelighed. Jeg synes ikke, man skal give alting væk med det samme, lyder det fra den kommende politiker.

Pernille havde ikke den letteste tid efter 'Paradise Hotel', hvor hun både fik kaldenavnene 'Dumme-Pernille' og 'Pizza-Pernille'. Foto: Privat
Pernille havde ikke den letteste tid efter 'Paradise Hotel', hvor hun både fik kaldenavnene 'Dumme-Pernille' og 'Pizza-Pernille'. Foto: Privat

'Paradise'-Pernille: Jeg skal giftes

Mærkesager om udlændingepolitik
Og Pernille Nygaard har også allerede besluttet sig for, hvilke mærkesager hun fokuserer på.

- Jamen jeg vil gerne fokusere på ældreplejen og den generelle velfærd. Jeg vil også rigtig gerne ændre noget ved udlændingepolitikken.

Specielt danskernes syn på Islam er noget, som Pernille gerne vil sætte større fokus på med sin valgkampagne.

- Jeg mener, at de skal have respekt, når de er her i landet, men jeg mener også, at vi skal beholde Danmark, som det er. De skal bare også have lov til at have noget. Jeg synes jo ikke, at bare fordi de er i Danmark, så skal de tvinges til at spise svinekød, fortæller hun.

Paradise-Pernille flytter sammen med ung kæreste

'Det bliver en kamp'
Men selvom der er styr på mærkesagerne, så er Pernille Nygaard ikke i tvivl om, at hendes fortid i reality kan vise sig at være en hæmsko for karrieren.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en kamp, men hvis jeg skal kæmpe lidt mere, fordi jeg har været med i 'Paradise Hotel', så gør jeg det, fortæller hun.

Hun er opmærksom på, at folk stadig godt kan huske, hvordan hun var på hotellet, men hun håber, at de kan se ud over hendes tidligere udtalelser.

- Der vil være nogen, der siger noget. Jeg ved jo godt, at der ligger mange dumme videoer af mig på nettet, hvor jeg måske ikke siger de klogeste ting, men jeg har ændret mig meget siden, fortæller hun.

Pernille Nygaard fortryder aldrig noget - og derfor er hun heller ikke alt for nervøs for om fortiden kan påvirke kampagnen. Foto: Privat
Pernille Nygaard fortryder aldrig noget - og derfor er hun heller ikke alt for nervøs for om fortiden kan påvirke kampagnen. Foto: Privat
 

Fortryder intet
Hun er dog stadig tilfreds med sin deltagelse i realityprogrammet.

- Jeg fortryder aldrig noget. Uanset hvad så lærer man jo af det, man gør, og jeg mener, at man må tage konsekvenserne af de valg, man har taget, siger hun.

Hvilket parti Pernille Nygaard vælger at stille op for afslører hun en af de kommende dage.

Pernille, som hun så ud, da hun var med i 'Paradise Hotel' i 2012. Foto: TV3
Pernille, som hun så ud, da hun var med i 'Paradise Hotel' i 2012. Foto: TV3
 

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.