Dansk realitystjerne afslører: Jeg har fået en kæreste

Lenny Pihl Christensen, der er kendt fra 'Paradise Hotel', har fundet kærligheden

Tirsdag var der premiere på det spritnye program 'Wingman' på Viafree, hvor 'Paradise'-deltageren Philip May går på jagt for at finde kærligheden til sin gode ven, 'Paradise'-deltageren Lenny Pihl Christensen.

Nu viser det sig dog, at Lenny Pihl Christensen allerede har haft held med kærligheden. Han har nemlig fundet en kæreste.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

- Jeg har fået en kæreste. Vi mødte hinanden for en måneds tid siden, og kærligheden kom snigende og overraskede os begge to, siger reality-deltageren, der dog ikke ønsker at afsløre navnet på sin nye flamme.

Dansk reality-babe scorer sportsstjerne

Han vil heller ikke fortælle, om han har mødt hende i forbindelse med sin deltagelse i programmet 'Wingman', som han har reklameret flittigt for på sine sociale medier den seneste tid.

- Jeg mødte hende i en storm af hormoner og dopamin. Jeg kan ikke fortælle, om jeg mødte hende i 'Wingman', men det er selvfølgelig ikke udelukket, siger Lenny Pihl Christensen med et hemmelighedsfuldt grin.

Embed

Lykkelig og forelsket
Ifølge 'Paradisoen' er det længe siden, at han har været så lykkelig, som han er nu, og det skyldes uden tvivl den nye kvinde i hans liv.

- Jeg elsker at være sammen med hende, og hun er så smuk og dejlig. Jeg har aldrig mødt en pige med så højlydt et grin, og hun får chok af de mindste bevægelser omkring hende. Jeg elsker det, siger han og fortsætter:

- Udover det så er hun samtidig mega klodset og super akavet. Men jeg elsker alt ved hende, og vi har det så pisse sjovt sammen, så jeg er super lykkelig.

Afsløring: Bloggerstjerne skal være med i 'Paradise Hotel'

For reality-deltageren er det nu derfor også slut med at gå på damejagt.

- Jeg er meget forelsket. Jeg har kun hende i mit hoved nu, så alle andre piger må gerne stoppe med skrive til mig, siger han med et stort grin.

58653913.jpg

Faldt for 'Paradiso'
Under sin deltagelse i 'Paradise Hotel' 2017 faldt Lenny Pihl Christensen ellers pladask for smukke Jasmin Melina Rendbæk, der også tjekkede ind på hotellet i Mexico.

De to flirtede og kyssede til den helt store guldmedalje under deres ophold på det luksuriøse hotel, men kærligheden holdt ikke, da de igen satte deres fødder på dansk jord.

- Status er, at hun ikke har behandlet mig særlig godt, efter vi kom hjem, så jeg har ikke noget tilovers for hende. Jeg vil ikke gå i detaljer, men hun har behandlet mig som lort, og derfor har jeg ikke nogen relation til hende overhoved. Hun er ligeså død for mig som en lampe, sagde han til Ekstra Bladet, kort efter 'Paradise'-eventyret var slut.

Dansk reality-babe har fået kæmpebryster

Den udlægning var 'Miss Paradise'-vinderen dog ikke helt enig i.

- Vi har prøvet at få det til at fungere mellem os, men uden tillid og respekt - så synes jeg, det er svært at se optimistisk på, at der skulle blive et 'os', skrev hun på sin blog i maj.

Med i 'Paradise' igen
Tilbage i november kunne Ekstra Bladet afsløre, at Lenny Pihl Christensen vender tilbage til 'Paradise Hotel', når programmet sendes i foråret 2018.

De oplysninger ønskede TV3 dog ikke at kommentere på.

Kærligheden brast: Reality-par går fra hinanden

- Ingen kommentarer, lød det fra kanalen.

Om Lenny Pihl Christensen har mødt sin nye kæreste under optagelserne til 'Paradise Hotel' 2018, må vi derfor vente spændt med at få svar på.

Du kan se et klip fra programmet 'Wingman' herunder: