Dansk realitystjerne i vild forvandling: Får enorm og ulovlig tatovering

Linse Kessler har fået en ny, vild tatovering, og den sidder ikke hvor som helst

Linse vandt prisen som årets kvindelige reality-deltager ved dette års 'Reality Awards' - her leverede hun en meget opsigtsvækkende tale
Følg Danske kendte

Linse Kessler befinder sig lige nu under varmere himmelstrøg og nyder sydens sol i Spanien. Men selvom den mest står på afslapning for 'Bryggen'-stjernen, der lige nu holder pause fra optagelserne til 'Familien fra Bryggen', så er der også blevet tid til lidt personlig forkælelse af en helt særlig art.

Linse Kessler har nemlig fået en ny tatovering, som fylder hele hendes hals.

Paradise-babe i vild forvandling: Fra 'buttet' til babe

På Instagram har hun delt et billede af den vilde forvandling.

Linse har fået lavet en ny, stor tatovering midt på halsen. Foto: Privatfoto
Linse har fået lavet en ny, stor tatovering midt på halsen. Foto: Privatfoto

- Jeps jeg gjorde det, og jeg er så glad for min beslutning. Og så er det jo også væsentligt, at det er mig, som skal nyde den hver dag, skriver hun til billedet, mens hun afslutter med hashtaggene optilmig, iloveit, power og opirøvenmedjanteloven.

På Instagram vælter det ind med reaktioner til den danske brystbombe, og ikke alle er lige begejstrede for hendes nye udsmykning.

- Ej, det er synd. Forstår man vil have dækket de gamle, men så få dem fjernet. Det er så synd, at hele halsen er sort, skriver en kvindelig bruger på Instagram.

- Omg. Håber virkelig du laver gas med dine fans. Hvis den er rigtig, synes jeg, du mistede din sidste rest af kvindelighed.

Jeg vil tæve dem! Mopper-artikel fik Linse til at gå amok

Andre er dog langt mere positive.

- Oh my, jeg elsker den! Sådan noget vil jeg også have lavet, skriver en kvinde, mens en anden fortsætter:

- Wow, det var modigt. Men du ser da også bare godt ud i alt.

På Facebook viser Linse Kessler også stolt den nye tatovering frem. Foto: Privatfoto
På Facebook viser Linse Kessler også stolt den nye tatovering frem. Foto: Privatfoto
 

Meget glad for den
Til Ekstra Bladet fortæller Linse Kessler, at hun er enormt glad for sin nye tatovering, og at hun længe har drømt om at få den lavet.

- Jeg har længe ønsket mig noget fyldigt på halsen, men jeg havde jo tre mindre tekster og et flag i forvejen, men så for 14 dage siden tog jeg beslutningen og gjorde det. Så det gamle er nu dækket, og den eneste af teksterne, jeg skal have genskabt et andet sted er 'All dogs are angels'. Jeg ved, at nogen vil se skævt til min beslutning, men så er det jo godt, det ikke er dem, der skal løbe rundt med den på deres krop. Jeg er utrolig glad for den, siger hun til Ekstra Bladet.

Geggo afslører: Sådan bliver mit bryllup nummer to

På Instagram spekulerer flere af Linses fans på, om tatoveringen er ægte, eller om der blot er tale om en henna tatovering, som vil forsvinde efter en rum tid. Linse forsikrer dog om, at tatoveringen er den ægte vare.

'Familien fra Bryggen' holder lige nu en længere pause optagelserne. Det vides endnu ikke, hvornår de genoptager programmet. Foto: Jonas Olufson
'Familien fra Bryggen' holder lige nu en længere pause optagelserne. Det vides endnu ikke, hvornår de genoptager programmet. Foto: Jonas Olufson
 

- Jeg kan sige, at den er 100% ægte, og det tog fem timer at få den lavet. Det gjorde ikke ondt de første timer, men så begyndte jeg at pive lidt, og de sidste to timer måtte jeg bare bide det i mig. Jeg gider ikke dele sådan noget op i to sessioner, så vikingen kom frem i mig, siger hun.

Lov om tatovering

Siden 1966 har der i Danmark eksisteret en lov om tatoveringer, som håndhæver, at tatovører ikke må tatovere i hoved, på hals eller på hænder.

Du kan læse loven herunder:

§ 1. Den, der tatoverer en person under 18 år, straffes med bøde eller hæfte, medmindre højere straf er forskyldt efter den øvrige lovgivning.

Stk. 2. På samme måde straffes den, der tatoverer en person i hoved, på hals eller på hænder.

§ 2. Loven træder i kraft den 15. juni 1966.

§ 3. Loven gælder ikke for Færøerne og Grønland, men kan ved kgl. anordning sættes i kraft for disse landsdele med de afvigelser, som de særlige færøske og grønlandske forhold tilsiger.

 

Ulovligt i Danmark
I Danmark har det siden 1966 været ulovligt at tatovere personer under 18 år samt at tatovere en person i hovedet, på halsen eller på hænderne.

Den lov har dog ikke sat en stopper for Linse Kessler, der valgte at få lavet tatoveringen på halsen alligevel.

Lige nu opholder Linse Kessler sig i Spanien, men hun har ifølge hende selv fået lavet tatoveringen af en dansk tatovør i Sverige, inden hun tog til Spanien.

Fra alle os til alle jer: Her er årets bryster

- Min tatovør Candyfoos Tattoo og jeg lånte en klinik i Malmø. Det er ikke ulovligt at bære den i Danmark, kun at få den lavet i Danmark. Skulle jeg have brudt loven og have fået den lavet i Danmark, så ville jeg være bedøvende ligeglad med at bryde den lov. Men det vil min tatovør ikke, hvilket er forståeligt, da det er hende, det ville gå ud over, siger Linse.

Forleden annoncerede Linse Kessler, at hun lige nu er i Spanien i forbindelse med et nyt spændende projekt. Hun vil dog endnu ikke afsløre, hvad projektet går ud på, eller hvorvidt hun skal medvirke i et nyt tv-program.

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.