Dansk rockstjerne: Betaler 16 millioner for luksusvilla

Dizzy Mizz Lizzy-frontmand Tim Christensen kan fra 1. marts flytte ind i 142 kvadratmeters luksus på Frederiksberg

Tim Christensens udskifter sin lejlighed ved Søerne i København med en lækker villa på Frederiksberg. Pris: 16 mio. kr. Foto: POLFOTO
Tim Christensens udskifter sin lejlighed ved Søerne i København med en lækker villa på Frederiksberg. Pris: 16 mio. kr. Foto: POLFOTO
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I december solgte sanger og guitarist Tim Christensen med lynets hast sin lækre lejlighed nær Søerne i den danske hovedstad for et indtil videre ukendt millionbeløb, men han skal ikke frygte at stå uden tag over hovedet.

I hvert fald ikke fra 1. marts.

Dizzy Mizz Lizzy-frontmanden har således investeret i en luksusvilla på 142 kvadratmeter bygget i 2009 beliggende på Frederiksberg.

Huset kan overtages om en uges tid, og købet blev tinglyst for få dage siden.

Det skriver SE og HØR.

Halv million under udbud
Efter at have boet i penthouselejlighed i en årrække skal den velsyngende mand dermed til at nyde noget mere natur. I hvert fald hører der en stor have med til huset, melder SE og HØR.

Ifølge ugebladet har musikeren givet 16 millioner kroner for herligheden, hvilket skulle være en halv million under udbudsprisen.

Huset ligger på en grund, der er 669 kvadratmeter stor og ligger tæt på Københavns Zoo og Frederiksberg Have i et naturskønt område.

Tim Christensen er kæreste med journalist og tekstforfatter Marie Wiuff Kruse, som han har en fireårig datter sammen med.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Tim Christensen til huskøbet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind