Dansk sangerinde i stor sorg: 'Far' døde pludseligt

Saszeline Emanuelle Dreyer har mistet sin stedfar, som igennem flere år har været far for hende

Saszeline er i dyb sorg, efter hun har mistet sin stedfar. Foto: Mogens Flindt
Saszeline er i dyb sorg, efter hun har mistet sin stedfar. Foto: Mogens Flindt

Den 36-årige sangerinde og blogger Saszeline Emanuelle Dreyer går lige i øjeblikket gennem en meget svær tid, efter hun har mistet sin stedfar.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

På sin Instagram-profil har hun sendt en rørende hilsen til sin nu afdøde stedfar, der ifølge Saszeline har været en far for hende, og som hun har kaldt far igennem de sidste 22 år.

I opslaget hylder hun samtidig sin storebror Christian - stedfaderens søn - der for otte år siden tog sit eget liv.

'I dag kører jeg en tur op ad Strandvejen og mindes dig - det gør jeg tit - for du lever stadig i mig, og jeg vender stadig mange ting med dig i mit hoved... - du ville ha været blevet 43 år idag, og nu er det 8 år siden du forlod os ... Jeg hører ‘vores’ sange, og hører din stemme, lukker mine øjne og kan dufte din helt specielle duft', indleder hun opslaget.

Saszeline i sorg: Trækker stikket efter dødsfald

Herefter fortæller hun åbent om tabet af sin stedfar.

'Igår begravede vi far, og ved at I igen er sammen - han har virkelig savnet dig - og selvom jeg savner jer så ubeskriveligt meget og denne tid er den sværeste nogensinde, så ved jeg at I passer på resten af os fra hvor I er. Jeg føler mig heldig over at jeg fik lov til at være en del af jeres liv. Kys far og farfar - jeg håber I har en fest - and I know vi ses someday in the future', fortsætter hun.

Saszeline: Løbet er kørt

I stor sorg
Til Ekstra Bladet oplyser Saszeline Emanuelle Dreyer, at hendes stedfar døde pludseligt.

- Min stedfar har været min far de sidste 22 år og mine børns morfar. Vi havde et meget tæt forhold til ham. Han fik en pludselig hjerneblødning i lillehjernen. Vi var med på hospitalet i fem dage, inden vi desværre var nødt til at sige rigtigt farvel, da han ikke kunne overleve den. Så vi var heldigvis med ham på hans sidste vejrtrækninger, de tætteste i familien var med ham, og vi fik alle sagt farvel. Det har været en meget svær tid for os, fordi det kom så uventet, siger Saszeline Emanuelle Dreyer.

Ekstra Bladet har tidligere været i kontakt med Saszeline i forbindelse med tabet af hendes stedfar. Dengang var hun ikke klar til tale om sin sorg, men hun fortalte, at hun får professionel hjælp til at bearbejde tabet. At hun får professionel hjælp, valgte hun ligeledes at dele med sine følgere på sin blog for at opfordre sine følgere til at søge hjælp, hvis de har brug for det.

- Baggrunden er vel for mig, at det er vigtigt at søge den hjælp, man har brug for, når man står i en 'krise' eller går igennem en svær tid i livet. Mange tør ikke, føler skam eller er bange for, at andre dømmer dem, sagde hun dengang.

- Men ligesom folk kontakter lægen, når de er blevet syge, burde det være lige så naturligt at søge hjælp, hvad end det så er fra psykolog, terapeut eller en mere spirituel tilgang, hvis det er det, man er. Det vigtigste er bare, at man tør bede om hjælp. Jeg har altid brugt hjælp i mine svære perioder, og jeg taler åbent om det i håb om, at andre ser det som et mindre tabu og mere som et værktøj i livet, fortsatte hun.

Saszeline: Løbet er kørt