Dansk sangerinde stråler: Mor igen

Julie Berthelsen og håndboldspilleren Minik Dahl Høegh er blevet forældre til Sia, som dermed bliver lillesøster til treårige Casper Nanoq

Julie Berthelsen er blevet mor for anden gang. (Foto: All Over)
Julie Berthelsen er blevet mor for anden gang. (Foto: All Over)
Følg Danske kendte

Nu skal Julie Berthelsen til at synge vuggeviser for to, for søndag den 18. oktober fødte sangerinden nemlig sit og kæresten Minik Dahl Høeghs andet barn.

- I dag er vi blevet forældre igen. En smuk datter kom til verden klokken 12.59 - alt gik godt, hun er sund og rask, skrev den 36-årige dansk/grønlandske 'Every Little Part of Me'-sangerinde på sin blog søndag under overskriften 'Velkommen til verden'.

- Storebror er stolt og meget sød - hans første ord, da han så lillesøster, var: 'nååårh'. Vi er glade og lykkelige, fortalte sangfuglen om Berthelsen-babyen.

Baby-alarm! Sangerinde kan føde midt i håndboldkamp

Med fødslen af lille Sia er familien udvidet fra tre til fire, for parret er i forvejen forældre til treårige Casper Nanoq, hvis mellemnavn betyder 'isbjørn' på grønlandsk.

Det var lille Casper Nanoq, der tilbage i april annoncerede den søde hemmelighed i en video på Facebook, hvor han stolt fortalte, at han skulle være storebror, og at der lå en baby i mors mave.

Cirkus-prinsesse og sangerinde i Blå Bog

Efter 'Popstars'-stjernen fødte sit og sin 30-årige håndspiller-kærestes første barn tilbage i 2012, fortalte hun åbenhjertigt og overvældet om sin nye rolle som mor.

- Vi er skiftevis vildt forelskede og fascinerede, fordi han er så dejlig. Ingen kunne have forberedt mig på de følelser, der ramte mig, da jeg havde født. Det er helt, helt fantastisk at være mor, sagde Berthelsen til Billed-Bladet i 2012 efter fødslen af sønnike.

Læs hele indlægget og se alle de søde billeder af nyfødte Sia og den lykkelige familie her.

Julie Berthelsen om død grønlænder: Det er så trist

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.