Dansk sangerinde trækker stikket

Efter et hårdt år med mange koncerter skal Tina Dickow nu slappe af med sin familie

Tina Dickow havde taget Josefina og Emil med til filmen, mens toårige Theodor ikke var gammel nok til at komme med. Foto: Linda Johansen
Tina Dickow havde taget Josefina og Emil med til filmen, mens toårige Theodor ikke var gammel nok til at komme med. Foto: Linda Johansen

Tina Dickow har haft travlt i 2019, men sådan bliver det ikke næste år for den 42-årige sangerinde.

Det fortæller hun på den røde løber til gallapremieren på 'Frost 2', hvor hun har lagt stemme til Anna og Elsas mor i animationsfilmen.

Hun havde taget sine to ældste børn, Josefina, der til januar fylder seks år, og syvårige Emil, med til filmen, mens de to børns lillebror, Theodor, ikke helt var gammel nok til at komme med i biografen.

Den toårige søn - og resten af familien - kommer dog til at få rig mulighed for at tilbringe tid med mor i det nye år. Her har hun nemlig besluttet sig for at slappe lidt mere af, end hun har gjort i 2019.

Glæden strålede ud af parret, da det stod klart, at de nu kan kalde sig vindere af 'Vild med dans'. Foto: Ernst van Norde Film, tv & radio Afslører vild hemmelighed: Det så du ikke på tv

- Der skal ske noget 'livsnydning', og så skal jeg skrive en masse, siger hun og uddyber, hvad det kommende år byder på:

- Jeg skal nyde mine børn og tage den lidt mere med ro, end jeg har gjort i dette år, hvor der har været mange koncerter. Næste år er der stort set ingen. Det bliver nyt, siger sangerinden.

Helt fri skal hun dog ikke holde i det kommende år.

- Men der skal skrives en masse. Jeg har nogle konkrete ting, der skal skrives, fortsætter Tina Dickow, som ser frem til et mere roligt år.