Dansk sangstjerne skal være far

Popsangeren Bryan Rice bliver til sommer far til en lille pige.

Bryan Rice skal være far (Privatfoto).
Bryan Rice skal være far (Privatfoto).

Sommeren kommer til at byde på en ny og betydningsfuld titel for 37-årige Bryan Rice. Den danske musiker bliver nemlig far til en lille pige, som han venter sammen med sin kæreste, Mads Enggaard, og en veninde.

Det oplyser den danske popstjerne på sin Facebook-profil.

'Én mor, to fædre og til juni en lille pige'.

Glæder sig
- Vi glæder os, skriver den danske sanger, der lyder det borgerlige navn Brian Risberg Clausen, til et billede af ham med partneren, Mads Enggaard, og skuespillerveninden Anne Gry Henningsen, der blandt andet er kendt for sin rolle som Ditte i Thomas Vinterbergs film 'Kollektivet'.

37-årige Bryan Rice blev kendt, da han i 2005 stormede frem med nummeret 'No Promises', som var soundtracket til filmen 'Nynne', og året efter fulgte han succesen op med albummet 'Confessional'.

Under en tur til Bali købte en anden mand ind for 40.000 kroner i Bryan Rices navn. Foto: Jan Unger Kendte Bryan Rice: Min identitet blev stjålet

Rasmus Seebach optrådte sammen med Basim og Bryan Rice onsdag aften på Restaurant Toldboden i København. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Rasmus Seebach sang for syge børn

Han har desuden flere gange stået på scenen som deltager i det danske Melodi Grand Prix, hvor han i 2010 endte på en andenplads med nummeret 'Breathing'.

 

1 af 2 Bryan Rice og hans mand skal være far. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Bryan Rice skal være far (Privatfoto).