Dansk skuespiller afslører rolle i hitserie

Skuespiller Alex Høgh Andersen kan nu løfte sløret for, at han har fået en rolle i den internationale dramaserie 'Vikings'

Sådan ser det ud i 'Vikings' sæson fire. (PR-foto, HBO Nordic)
Sådan ser det ud i 'Vikings' sæson fire. (PR-foto, HBO Nordic)

Millioner af seere sidder som regel på kanten af sofaen, når den spændingsfyldte dramaserie 'Vikings' og sagnfortællingen om den standhaftige vikingekonge Ragna Lothbrok folder sig ud på små og store tv-skærme.

Nu har en dansk skuespiller sluttet sig til holdet af anerkendte skuespillere, herunder hovedrolleindehaveren Travis Fimmel, der spiller rollerne som de barske vikinger i serien.

Den store vikingekonge Ragnar Lothbrok(Travis Fimmel) vender i fjerde sæson tilbage til Kattegat efter et vikingetogt til Paris. (Foto: HBO Nordic) Filmnyheder 'Vikings' vender tilbage

Danske Alex Høgh Andersen har netop løftet sløret for, at han medvirker i det 10. afsnit af den aktuelle sæson fire i hitserien.

Den 21-årige skuespiller spiller rollen som Ragna Lothbroks søn Ivar, som nu er blevet voksen.

På Instagram har Alex Høgh Andersen begejstret givet udtryk for glæden ved sin nye rolle. Her har han lagt to billeder ud på sin profil, hvor det ene viser den unge skuespiller i sin nyerhvervede rolle som Ivar.

- Endelig kan jeg annoncere, at jeg er en del af 'Vikings'-familien! Jeg er så heldig at skulle spille Ivar. Jeg er så begejstret, skriver Alex Høgh Andersen blandt andet på Instagram.

Det er dog ikke første gang, at man kan opleve Alex Høgh Andersen på tv-skærmen. I 2013 spillede han karakteren William i TV2's julekalender 'Tvillingerne og Julemanden'.

En stolt Alex Høgh Andersen (nummer to fra venstre) har lagt dette billede ud på sin Instagram-konto