Dansk skuespiller gravid: Må droppe stor rolle

Skuespilleren bliver efter planen mor lige omkring premieren på musikforestillingen 'Divaer i glas' i august.

Den internationalt kendte danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen, der netop nu er aktuel i TV2-serien 'Greyzone' er i lykkelige omstændigheder.

Den 36-årige skuespillerinde venter sit første barn, og graviditeten betyder, at hun må melde fra musikforestillingen 'Divaer i glas' i Glassalen i Tivoli.

Birgitte Hjort Sørensen spiller droneingeniøren Victoria i TV2-thrilleren 'Greyzone'. Foto: TV2 Anmeldelser DR og TV2 i vanvidskamp om seerne: Her er søndagens vinder

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse og afslører samtidig, at Birgitte Hjort Sørensens erstatning er fundet i sangerinden Kaya Brüel.

- Det er af den absolut bedste årsag, at jeg må trække mig fra 'Divaer i Glas', som jeg ellers havde glædet mig meget til at være med i. Jeg skal nemlig føde mit første barn til august, lige omkring premieren, siger Birgitte Hjort Sørensen i pressemeddelelsen og fortsætter.

- Min kæreste og jeg glæder os vanvittigt meget til dette nye eventyr. Og jeg er lykkelig for, at det i stedet er min gode veninde og brillante kollega Kaya, der skal indtage scenen sammen med Caroline Henderson og Cecilie Stenspil, jubler den gravide 'Game of Thrones'-stjerne, der danner par med tv-manden Kristian Ladegaard-Pedersen.

Birgitte Hjort Sørensen er altid en fryd for øjet. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Birgitte Hjort stråler: - Jeg har fået en dejlig kæreste

Kaya Brüel glæder sig til at erstatte gravide Birgitte Hjort Sørensen, fortæller hun i pressemeddelelsen.

- Udover at jeg selv har optrådt i Glassalen nogle gange, har min mormor, sanger- og skuespillerinde Birgit Brüel, været en del af varieté- og revymiljøet.

- Jeg glæder mig til at hylde nogle af de største divaer gennem tiden sammen med nogle af de største danske divaer, siger Kaya Brüel i pressemeddelelsen.

Premieren på 'Divaer i glas' med blandt andre Cecilie Stenspil, Caroline Henderson og Kaya Brüel finder sted i Glassalen i Tivoli 30. august.