Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

Skuespilleren Anne Sofie Espersen er vært for et nyt program på Kanal 5

Anne Sofie Espersen skal være vært på et nyt program på Kanal 5. Foto: er Krestine Havemann
Anne Sofie Espersen skal være vært på et nyt program på Kanal 5. Foto: er Krestine Havemann

Som skuespiller er Anne Sofie Espersen naturligvis vant til at stå foran kameraet. Men fra 12. marts får tv-seerne hende at se på en anden og ny måde, end når hun indtil nu har medvirket i film og tv-serier.

Sammen med komiker Lasse Rimmer skal den 44-årige Espersen nemlig være vært på underholdningsprogrammet 'Det er 100' på Kanal 5. Programmet har premiere 12. marts.

Espersen har tidligere været vært på blandt andet 'Charlies Revygalla', men dette er alligevel noget andet, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg har vært på nogle award shows og været holdkaptajn, men jeg har ikke været tv-vært før og arbejdet lidt redaktionelt før. Det har været virkelig sjovt, så det kunne jeg godt tænke mig at lave mere af, slår hun fast.

Kendte kvinder undrer sig: Hvad svarer man på en diller-sms

Programmet tager udgangspunkt i 100 vidt forskellige danskere, der skal være med til at be- eller afkræfte, de fordomme vi alle sammen har om hinanden. De 100 bredt sammensatte medvirkede dyster blandt andet i, om det er mænd eller kvinder, der er bedst til at parallelparkere, ligesom de svarer på, hvor meget toiletpapir, den enkelte bruger ved besøg på det lille hus - og i hvilken form.

- Ideen er super interessant. Vi finder ud af nogle ting om os selv og hinanden og får også punkteret nogle fordomme, lyder det fra Espersen, der slet ikke var i tvivl, om hun skulle sige ja til jobbet.

- Nej, for jeg var ønsket, og det er som udgangspunkt altid rart, når folk gerne vil lege med én. Og så synes jeg, det var en god debut for mig at have en medvært som Lasse, der er sindssygt erfaren, for så havde jeg en at læne mig op ad, fortæller hun.

Og det er ikke den eneste grund til, at Anne Sofie Espersen har haft en god oplevelse.

- Jeg blev meget positivt overrasket over os danskere. Man kunne måske tro, at vi var meget racistiske eller sig selv nok, men det viste sig ikke at være sandt. Vi er faktisk bedre, end vi tror, vi er. Vi er gode mennesker, siger hun begejstret.

'Det er 100' sendes første gang 12. marts klokken 21 på Kanal 5.

Bilsbo har knaldet fire gange så mange som Espersen