Annonce:
Annonce:

Dansk skuespiller taler ud: Min søn slog mig

Lai Yde taler nu ud om bruddet med Mie Moltke, som tog hårdt på deres fælles søn

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Tabubelagt sygdom: Derfor rører jeg ikke alkohol

Dansktop-stjerne sang for DF: Jeg optræder for dem, der vil betale for det

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' inviterer skuespilleren Lai Yde sine gæster Cath Danneskiold-Samsøe, Heino Hansen og Laura Lindahl på middag, og her fortæller han åbent om bruddet med danseren Mie Moltke, som han blev skilt fra i 2015.

De to mødte hinanden under 'Vild med dans' i 2007, hvor de dansede sammen og blev smaskforelskede. Sammen fik de sønnen Mio, men selvom de flere gange forsøgte, så holdt deres kærlighed ikke.

Ifølge Lai Yde havde han og Mie en fredelig skilsmisse, men bruddet tog til gengæld hårdt på deres søn.

Dansk sangerinde fandt sin far efter 20 år: Han var ikke den hun troede

Annonce:

- Vi havde et rigtig godt brud som to voksne mennesker. Det, der gjorde forskellen, var, at hun tog sit shit, og jeg tog mit shit. For vi havde begge mange skygger. Hun arbejdede med sine skygger, og jeg arbejdede med mine skygger. Så vi havde faktisk en super god skilsmisse, siger skuespilleren i programmet og fortsætter:

- Det, der var super svært, var jo Mio, fordi uanset hvor sunde, raske og afklarede, vi var, så var en lille dreng imellem. Han var tre år, så han forstod ikke rigtig ordet skilsmisse. Der var en lang periode, hvor han var trist og ked af det og inadvendt. Jeg var snot forvirret og sad virkelig med hjertet i halsen, fordi Mie og jeg var meget afklarede. Der var ikke skænderier, brud eller trækkerier, siger Lai Yde.

Herunder kan du se Lai Yde fortælle om skilsmissen:

Sønnen slog
Ifølge Lai Yde tog skilsmissen så hårdt på Mio, at han begyndte at udvikle en voldelig adfærd.

Annonce:

- Han snakkede ikke følelser med mig, selvom jeg prøvede at snakke med ham om det. Han havde det meget med at slå mig. Altså i leg. Men han slog mig rigtig hårdt, og det var så fint, og jeg elskede, når han gav mig nogen tæsk, for jeg kunne bare mærke, at han fik det ud, fortæller han i programmet.

47714410.jpg

Efter noget tid oplevede Lai Yde dog, at der skete en markant ændring hos sønnen, og at han blev gladere.

- Pludselig en dag hoppede han ud af bussen med en stor kæp og sagde: 'Jeg er en ninja-kriger' med en helt anden energi, end jeg havde set det sidste halve år. Han havde simpelthen skiftet energi, fortæller han i programmet og fortsætter:

- Det var, som om han langsomt havde fået sat tingene på plads. Der var selvfølgelig stadig nogen ting, men en skilsmisse taget i betragtning, så var der en far her, der trak vejret rimelig lettet, da han landede med sine to fødder.

Lai Yde afslører: Kæresten føder ikke på hospitalet

Til Ekstra Bladet fortæller Lai Yde, at det i dag går meget bedre med Mio, som har vænnet sig til, at mor og far ikke længere er sammen.

Annonce:

- Det går rigtig godt med min søn i dag. Som med alle skilsmissebørn er der jo en svær periode, men han fandt ud af, at alt var godt, og at der ikke skete noget dårligt. Men han havde en stille og introvert periode, hvor vi passede ekstra godt på ham. At se ham lande igen var virkelig en lettelse, siger han.

60505305.jpg 

I dag er Lai Yde kærester med Marieke Kouwenhoven, som han har fået en lille søn med.

- Jeg mødte jo så Marieke, og det var det rigtige. Der var ingen diskussion om det, så på den måde er det landet rigtig godt, fortæller han.

Karsten Ree er kendt for sin nærighed - men nu punger han ud

Gode venner
Ifølge Lai Yde er han og Mie Moltke stadig på rigtig god fod i dag, selvom de ikke længere er kærester.

- Det var en fantastisk skilsmisse, fordi vi var afklarede og havde en god relation, og Mie er i dag en af mine bedste venner. Vi taler stadig meget sammen. I perioder har vi talt sammen mere efter skilsmissen, end vi gjorde, da vi var sammen, så det er jo dejligt, siger Lai med et grin og fortsætter:

- Vi har altid elsket hinanden højt, men det kunne bare ikke være os.

Mie Moltkes eks skal være far igen: 'Det er røvsvært'

Annonce:

Lai Yde er dog ikke meget for at fortælle nærmere om, hvordan det går med livet som far til en lille ny og kæresten Marieke Kouwenhoven.

- Det er jo en helt ny historie. Lad os bare holde os til det, jeg taler om i programmet. Det andet vil jeg ikke ind på, men vi har det godt, siger han.

Kærlighed for åben skærm: De fandt hinanden på tv

Du kan se 'Til middag hos' tirsdag aften klokken 19 på TV3.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: