Annonce:
Annonce:

Dansk skuespillerinde afviser: Jeg er ikke en bitch

Hun er kendt for sine 'skrappe' roller, men inderst inde er hun blød som smør

Iben Hjejle er træt af, at folk opfatter hende som en hård negl. Foto: Stine Tisvilde
Iben Hjejle er træt af, at folk opfatter hende som en hård negl. Foto: Stine Tisvilde
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Iben Hjejles store nedtur: Sådan overkom jeg stress

Talknusere stensikre: Dette par ryger ud af 'Vild med dans' i aften

Iben Hjejle, der lige nu giver den gas på dansegulvet hver fredag i 'Vild med dans', er kendt for sine 'skrappe' og alvorlige roller i serier og film som 'Klovn', 'Dicte' og 'Inkasso'.

Men inderst inde er hun slet ikke så skrap.

Det får danskerne et indblik i fredag efter fredag, hvor Iben Hjejle flere gange har måtte fælde en tåre efter sine optrædener i 'Vild med dans'.

Ifølge den populære skuespiller har hendes roller da også haft konsekvenser for, hvordan folk opfatter hende. Og her er det tit ord som 'bitch', 'skrap' og 'alvorlig', der går igen.

- Jeg tror, folk har en holdning til mig, uden de egentlig ved, hvordan jeg er, sagde hun efter fredagens udgave af 'Vild med dans'.

Artiklen fortsætter under billedet...

Iben Hjejle er lige nu aktuel i 'Vild med dans', hvor hun fredag efter fredag giver  den gas sammen med sin partner Morten Kjeldgaard. Foto: Mogens Flindt
Iben Hjejle er lige nu aktuel i 'Vild med dans', hvor hun fredag efter fredag giver den gas sammen med sin partner Morten Kjeldgaard. Foto: Mogens Flindt

Chok i 'Vild med dans' - de unges favorit ude

Annonce:

Vil være sig selv
Ifølge den populære skuespillerinde giver hendes medvirken i 'Vild med dans' muligheder for, at hun kan ændre den måde, folk opfatter hende på.

- 'Vild med dans' er en god mulighed for mig i forhold til at lukke ned for forestillingen om, at jeg er hende den virkelig skrappe. Jeg er mig selv på skærmen nu, mere end jeg nogensinde har været før, sagde hun.

Efter sin optræden på 'Vild med dans'-scenen i fredags måtte Iben Hjejle også flere gange tørre tårer væk fra øjnene. Det var der ifølge hende selv en helt særlig grund til.

- Jeg blev bare så glad af at danse den her dans, for så kan den sure dame pludselig også bruges til noget. Hun har også følelser, sagde hun i tv-studiet.

Thomas Evers' drengedrøm i opfyldelse: Det bliver fantastisk

Led af stress
For kun et år siden meddelte Iben Hjejle, at hun måtte forlade livet som skuespiller og stille sig bag kulissen på ubestemt tid.

Hun var ligesom tusindvis af andre danskere blevet ramt af folkesygdommen stress.

Annonce:

Med sin medvirken i 'Vild med dans' er hun dog tilbage i rampelyset, men vejen dertil har ikke været nem.

Se også: Derfor brød Iben Hjejle sammen

I en lang periode havde Iben Hjejle ikke overskud til at forlade sit eget hjem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Iben Hjejle gik i 2016 ned med stress. Det betød, at hun trak sig helt fra skuespillet i en periode. Nu er hun tilbage i rampelyset i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Iben Hjejle gik i 2016 ned med stress. Det betød, at hun trak sig helt fra skuespillet i en periode. Nu er hun tilbage i rampelyset i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt

Kvindekamp: Iben Hjejle slagter Sofie Lassen-Kahlke

- Der skete simpelthen det for mig, at jeg fik stress, og så var jeg nødt til at lægge mig ned og glo ind i væggen, sagde Iben Hjejle tidligere på året til TV 2.

- Hvis man får puttet så meget arbejde ind i sit liv, at man ikke kan være sammen med dem, man elsker, og gøre de ting, der er vigtige, så kan det være lige meget, tilføjede hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: