Annonce:
Annonce:

Dansk stjerne med i Hollywood-hit: Håndplukket af amerikansk Emmy-vinder

Musikeren Alex Vargas er på rollelisten i det kommende afsnit af komediedramaserien 'Ted Lasso' - nøje håndplukket af seriens superstjerne, Jason Sudeikis

Om Alex Vargas dukker op i
Om Alex Vargas dukker op i "Ted Lasso" igen, må tiden vise, lyder det. (PR-foto). Foto: Apple TV+/PR-foto/Free
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den danske musiker Alex Vargas følger nu i fodsporene på rød-hvide-superstjerner som Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk, der alle har landet roller i gedigne internationale seriesucceser.

Alex Vargas har nemlig scoret en rolle i den Emmy-vindende komediedramaserie 'Ted Lasso', der sendes på streaminggiganten Apple TV+.

Det oplyser hans bookingbureau, United Stage, i en pressemeddelelse.

Alex Vargas dukker op i seriens kommende afsnit, der ruller over skærmen den 3. maj.

Her spiller Alex Vargas rollen som gademusikant, der ifølge United Stage indrammer en afgørende scene i episoden med sit cover af Beatles-klassikeren 'Hey Jude'.

Gademusikanten er en tilbagevendende karakter i 'Ted Lasso'. Tidligere er karakteren blevet spillet af engelske Cam Cole. Men i denne tredje sæson er det altså Alex Vargas, der indtager rollen - nøje udvalgt af selveste hovedrolleindehaveren Jason Sudeikis og hans kompagnon og Ted Lasso-medskaber, Brendan Hunt, lyder det fra United Stage.

I 'Ted Lasso' følger man en amerikansk football-træner, der bliver hyret som manager for en engelsk fodboldklub med det hemmelige formål, at hans uerfarenhed vil føre til klubbens totale nedtur. Men det ender tværtimod med en stor succes.

Sådan er serien også modtaget.

'Ted Lasso' har indkasseret et hav af prestigefulde priser. Ud over flere Emmy-statuetter er 'Ted Lasso' også blevet belønnet med flere priser til Golden Globe.

Om Alex Vargas dukker op i flere Ted Lasso-afsnit, må tiden vise, lyder det fra United Stage.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

TILTALE

Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: