Dansk stjernepar går fra hinanden

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. danner ikke længere par

Christiane og Liam er gået fra hinanden. Foto: Mogens Flindt
Christiane og Liam er gået fra hinanden. Foto: Mogens Flindt

'Vild med dans'-værtinden Christiane Schaumburg-Müller og rapperen L.O.C. med det borgerlige navn Liam O'Connor er gået fra hinanden

Det bekræfter Christiane Schaumburg-Müller over for Her & Nu.

- Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, bekræfter Christiane Schaumburg-Müller over for ugebladet og fortæller, at det er noget tid siden, at parret er gået fra hinanden.

Det er da også lidt tid siden, at parret er blevet set offentligt sammen. I marts dukkede de dog sammen op til åbningen af Marco Evaristis nye galleri på Esplanaden.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor til finalen i 'Voice' i 2012. Foto: Mogens Flindt
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor til finalen i 'Voice' i 2012. Foto: Mogens Flindt
 

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra parret, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Turbulent forhold
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.s forhold har været noget turbulent, siden de fandt sammen i 2008. På det tidspunkt havde de kendt hinanden i ti år.

Som et symbol på deres kærlighed til hinanden valgte de at få tatoveret hinandens forbogstaver på deres ringfingre, og kort efter fik Christiane Schaumburg-Müller også en stor, flot forlovelsesring på selvsamme finger.

Efter et års forhold valgte parret dog at gå hver til sit.

- Liam og jeg har i det sidste stykke tid været så bundet af arbejde, at vi ikke har haft tid til at at pleje vores forhold. Så i en fælles beslutning har vi valgt at gå hver til sit, sagde Christiane Schaumburg-Müller til ugebladet Se og Hør.

Sarah Grünewald: Har lært at være grim

Allerede i marts måned året efter var parret dog sammen igen. I december 2012 valgte de at blive gift ved et storslået bryllup på Valdemars Slot i Tåsinge.

Kort efter købte de en stor villa i Hellerup på mere end 200 kvadratmeter.

Stjerneparrets forhold har været noget turbulent. Foto: Her & Nu
Stjerneparrets forhold har været noget turbulent. Foto: Her & Nu
 

Efter to et halvt år som ægtefolk valgte de igen at gå fra hinanden i juni 2015.

'Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte. Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrbare og fantastiske venskab på - men hårdt det er det,' skrev Christiane i den forbindelse på sin Instagram-profil.

- Jeg frygtede hvad folk ville tænke

Derfor kom det også som en kæmpe overraskelse for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller i maj 2016 afslørede, at hun var gravid med parrets fælles barn. I den forbindelse fortalte 'Vild med dans'-værtinden, at de havde fundet sammen igen, efter de havde fået 'ro til at finde et ståsted'.

Her ses Christiane ved parrets bryllup. Foto: Anthon Unger
Her ses Christiane ved parrets bryllup. Foto: Anthon Unger

I september 2016 kom parrets søn, Constantin, så til verden, og i et stort interview med Alt for damerne, fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at Constantins ankomst havde gjort hende endnu mere forelsket i Liam O'Connor.

- Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se sin mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt, fortalte hun.

Kæmpe skuffelse i 'Vild med dans': Reddet af TV2

Efter mere end fem års pladepause udsender L.O.C. albummet 'Ekkokammer' fredag i denne uge. I øjeblikket er Christiane Schaumburg-Müller aktuel i 'Vild med dans', hvor hun endnu en gang er vært.