Dansk stjernepar hemmeligt gift

Parret, der venter deres første barn, har ladet sig vie på rådhuset

Sofie Linde med sin kommende mand, Joakim Ingversen til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt
Sofie Linde med sin kommende mand, Joakim Ingversen til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt

'X Factor'-dommer skilt

 Til januar går sidste sæson af X Factor i gang (Video: Lars Sejr)

Det skulle have været et stort sommerbryllup, men i stedet har tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen kort før jul sagt ja til hinanden på Københavns Rådhus.

Det skriver ugebladet Tæt På, og historien bliver bekræftet af Sofie Lindes manager, Line Breinholt.

- Sofie og Joakim bekræfter historien, men har ikke yderligere kommentarer, skriver hun til Ritzau.

Ifølge ugebladet hedder parret nu Linde Ingversen til efternavn.

Sofie Linde afslører: Graviditeten var ikke planlagt

Den 28-årige 'X Factor'-værtinde og den 30-årige tv-vært afslørede i februar 2017, at de havde forlovet sig. Sofie Linde fortalte dengang til Anders Breinholt foran rullende kameraer i 'Natholdet' på TV2, hvordan Joakim friede til hende.

- Det var faktisk rigtig sødt og klassisk. Han (Joakim Ingversen, red.) var på knæ, og han havde spurgt min far inden, sagde Sofie Linde i det populære tv-program.

Sofie Linde og Joakim Ingversen stod frem på den røde løber som kærester i september 2015, og efterfølgende fortalte den folkekære DR-profil i et interview med Alt for damerne, hvordan de fandt sammen.

- Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før, sagde hun til magasinet.

De celebre tv-værter afslørede i august, at de skulle være forældre ved at dele et billede på deres respektive Instagram-profiler, hvor de står under et trafikskilt med teksten 'Børn på vej'.

- Rettelse: BARN på vej. Det er ikke kun sovs, der gemmer sig under mit tøj for tiden. Vi skal være forældre - boom, skrev Sofie Linde til fotoet.

Parret bor til dagligt i København sammen med hunden Kim.

'X Factor'-vært afslører: Det skal mit barn hedde