Dansk tv-kendis blokeret: Det har kostet mig 100.000 kroner

Black Friday var en kæmpe satsning for Gustav Salinas, men det endte ud i en fuser, fordi hans hjemmeside er blevet blokeret af Facebook og Instagram

Gustav Salinas havde store planer for Black Friday, hvor han blandt andet ville sælge sin populære træningselastik. Foto: Ole Steen
Gustav Salinas havde store planer for Black Friday, hvor han blandt andet ville sælge sin populære træningselastik. Foto: Ole Steen

Den tidligere realitystjerne Gustav Salinas driver i dag sin egen virksomhed FitnessNu, og han havde glædet sig til at sælge sine varer på Black Friday. I stedet endte dagen ud i en tam fuser.

Han har 199.000 følgere på Facebook og 180.000 følgere på Instagram og bruger aktivt de sociale medier til at reklamere for sine fitnessprodukter.

Dansk tv-kendis gik fra kæresten for få måneder siden: Nu er han tilbage hos eksen

Det har han dog ikke kunnet de seneste dage, fordi hans hjemmeside fitnessnu.dk tilsyneladende er blevet anmeldt med det resultat, at man ikke længere kan tilgå den via Facebook og Instagram. Derudover er diverse videoer og billeder fjernet.

- Det har været sådan siden Black Friday, som er den vigtigste dag. Alt hvad jeg har lavet om FitnessNu, inklusive før- og efter-billeder af mine klienter er blevet blokeret på Facebook og Instagram, så man ikke kan se det, sukker Gustav Salinas, der ikke er i tvivl om, hvad der er sket.

- En eller anden har haft ondt i røven og anmeldt mig. Det har kostet mig rigtig mange penge. I hvert fald 100.000 kroner i omsætning efterhånden. Det er nederen, siger Gustav Salinas.

Han har forsøgt at kontakte Facebook for at afkræve dem en forklaring. Uden held.

Den tidligere realitydeltager har skabt sig en forretning som personlig træner. Siden har han også investeret i sit eget center i Hillerød. Foto: Ole Steen
Den tidligere realitydeltager har skabt sig en forretning som personlig træner. Siden har han også investeret i sit eget center i Hillerød. Foto: Ole Steen

Blandt de blokerede videoer er professionelt indhold, som Gustav Salinas har betalt i dyre domme for at få produceret.

Derfor har han aktiveret en bekendt, som han beskriver som en 'IT-nørd' for at finde ud af, hvordan han kan få en mere direkte linje til Facebook, og senere i dag vil han kontakte sin advokat for at høre, hvilke muligheder han har.

- Man finder ud af, hvor afhængig man er af de sociale medier. Jeg er rigtig presset. Det må være gjort bevidst - og så lige på Black Friday, hvor jeg skulle have haft en masse salg. Det er gjort bevidst for at skade min forretning, vurderer han.

Tv-stjerne satser stort: Jeg kan miste alt

Alligevel lyder Gustav Salinas rolig - om end trist - da Ekstra Bladet taler med ham over telefonen.

- Nu er det på fjerde døgn, og det er nederen, men jeg må bare vente. Jeg kan ikke gøre andet, og så må jeg finde ud af, hvordan jeg kan indhente det tabte, konstaterer han.