Dansk tv-kendis deler stor nyhed

Amanda Pauli, der er kendt fra 'Love Island', skal være mor for første gang

Amanda Pauli medvirkede i 'Love Island' på TV3 i 2018. Foto: TV3
Amanda Pauli medvirkede i 'Love Island' på TV3 i 2018. Foto: TV3

I disse tider, hvor coronavirus er på alles læber, er der stadig plads til positive nyheder.

Således kan Amanda Pauli, der er kendt fra realityprogrammet 'Love Island', nu afsløre, at hun er gravid og dermed snart bliver mor for første gang.

Til Ekstra Bladet fortæller 22-årige Amanda Pauli, at hun og kæresten blev noget overraskede over nyheden om, at de snart skal være forældre, men at de begge glæder sig til den nye udfordring, der venter dem.

Populært TV2-program vender tilbage

- Det kom lidt bag på os, da vi fandt ud af, at jeg var gravid, da vi ikke lige havde planlagt at skulle være forældre allerede. Vi snakkede om tingene og tog det meget stille og roligt og fandt derefter ud af, at vi gerne ville tage ansvaret som forældre, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg blev faktisk rigtig glade efterfølgende for at have taget beslutningen, siger hun videre.

Amanda glæder sig til at blive mor for første gang. Foto: Privat
Amanda glæder sig til at blive mor for første gang. Foto: Privat

Glæder sig
I dag ser Amanda Pauli derfor også meget frem til, at hun kan skrive titlen 'mor' på sit cv.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive mor og den nye tilværelse med vores nye familie, samt ansvaret der følger med, siger hun og tilføjer:

- Jeg glæder mig mest til at bygge redde og alt det, der hører med.

Dansk skuespiller mor for anden gang

Ifølge Amanda Pauli kommer den lille ny til verden i november, hvis alt går efter planen. Hun og kæresten, der er 22 år og arbejder som sælger, kender endnu ikke kønnet på den lille ny.

Amanda Pauli havde ikke regnet med, at hun skulle være mor i en alder af 22 år, men glæder sig til sin nye titel. Foto: Privat
Amanda Pauli havde ikke regnet med, at hun skulle være mor i en alder af 22 år, men glæder sig til sin nye titel. Foto: Privat

Med den lille ny følger også en ny og anderledes tilværelse med bleskift, manglende nattesøvn og andre prioriteter, men Amanda Pauli udelukker alligevel ikke, at der kan være mere tv på vej fra hende.

- Jeg vil ikke garantere, at jeg er færdig med tv, selvom jeg nu bliver mor, men det er selvfølgelig begrænset, hvad jeg har lyst til at medvirke i.

Amanda Pauli fandt ikke kærligheden, da hun medvirkede i TV3-programmet 'Love Island' i 2018, men da hun kom hjem fandt hun sammen med sin nuværende kæreste, som hun har kendt, siden hun var 18 år.

 Umut lukker: - Det bliver et blodbad