Dansk tv-kendis jubler: Tager stort skridt med kæresten

Victoria Askjær fra den seneste udgave af 'Den store bagedyst' ser frem til at dele adresse med kæresten

Victoria Askjær måtte se sig slået i finalen af den seneste omgang af 'Den store bagedyst'. Foto: Carsten Mol/DR
Victoria Askjær måtte se sig slået i finalen af den seneste omgang af 'Den store bagedyst'. Foto: Carsten Mol/DR

Victoria Askjær måtte se sig slået i finalen af 'Den store bagedyst', da den ottende sæson af programmet løb over skærmen i slutningen af 2019.

Siden har hun dog fået en masse andet at glæde sig over. Kort efter tv-seerne fik lov til at se finaleafsnittet i november, fandt Victoria Askjær nemlig kærligheden. Det fortalte hun få måneder senere til Ekstra Bladet, hvor hun i marts i år viste kæresten, Peter, frem.

Siden er kærligheden kun vokset mellem de to, og til sommer skal de til at dele adresse. Det skriver Victoria Askjær på Instagram, hvor hun har delt et billede af kæresten.

'SØDE PETER. Den her milde mand har i dag solgt sin lejlighed. Det er godt for flere ting, men mest fordi han så kan dele sin hverdag med os. Det synes jeg egentlig er helt rart at tænke på!' skriver hun til opslaget.

- Jeg vil ikke vurderes på min krop

29-årige Victoria Askjær fortæller til Ekstra Bladet, at den syv år ældre Peter flytter ind til hende i Løgstrup ved Viborg fra august. Det glæder hun sig til - men så meget kommer det ikke til at ændre parrets hverdag, fortæller hun.

- Jeg tror, det bliver meget, som det er lige nu, for vi er meget sammen. Så det er ikke sådan, at jeg har en fornemmelse af, at det bliver den store forskel. Peter bor i Aarhus, men han er her det meste af tiden, så det er meget naturligt, siger hun.

Mødtes for fem år siden
Selvom det først var i de sidste måneder af 2019, at lynet for alvor slog ned mellem dem, så mødte de allerede hinanden fem år tidligere.

- Men det er ikke sådan, at vi har haft et decideret venskab eller været nære venner i den tid, siger Victoria Askjær og fortæller, at parret faktisk også har gået på samme folkeskole og boet tre kilometer fra hinanden i deres unge år, men på grund af aldersforskellen kendte de ikke hinanden dengang.

DR overrasker: Ny version af 'Bagedysten'

Det seneste halve års tid har de to altså kendt hinanden rigtig godt, og i de seneste måneder er de kun kommet endnu tættere på hinanden, mens coronavirussen har lukket Danmark ned.

- Det har været lidt specielt at være nye kærester i det her coronahelvede, for så er man på en eller anden måde tvunget til at være rigtig meget sammen, fordi man er i isolation. Men vi tænkte, at nu måtte det bære eller briste - og det er bare båret, eller hvad man skal kalde det. Det er bare gået fantastisk, siger hun og fortæller, hvad hun faldt for ved kæresten:

- Jeg tror bare, det var hans rolige gemyt. Han er meget jordnær, og det er godt, når man er, som jeg er, for jeg kan godt flyve lidt, så han sørger for, at jeg lige rører jorden engang imellem, griner hun.

Victoria Askjær har to børn fra tidligere forhold, og hun fortæller, at de har taget rigtig godt imod Peter og glæder sig til, at han flytter ind hos dem.

I første omgang bliver det altså hos 'Den store bagedyst'-deltageren, at de skal dele adresse, men hun afviser ikke, at de i fremtiden skal finde noget nyt sammen - hvis det rigtige dukker op.