Dansk tv-par går fra hinanden

Sarah Tiedt og Türker Alici er gået fra hinanden

Lenny Pihl mødte Türker på den røde løber til 'Paradise' forpremiere, hvor han blandt andet blev spurgt til, om han har sex på tv. Video: Lars Sejr

Realitystjernerne Sarah Tiedt og Türker Alici, der begge er kendt fra 'Paradise Hotel', er ikke længere kærester.

Det skriver Türker på sin Instagram-profil.

Parret har været kærester siden maj sidste år og flyttede for nyligt sammen i en lejlighed i Aarhus - tæt på Türkers donut-butik Bronuts.

'Det her er så bagsiden af at være et offentligt navn. Jeg ville ønske jeg ikke skulle skrive det. Men kan allerede se der florere rygter mm. Men af respekt håber jeg at i ser dette, og lader det ligge. Fordi det er det første og sidste opslag jeg laver. Sarah og jeg er desværre ikke sammen mere', skriver han i et opslag på sin Instagram-profil og fortsætter:

'Inden Jodel og andre kommer i gang med at snakke. Så er det er hverken pga andre, paradise eller noget helt 3. Vi er gået fra hinanden. Det er livets gang. Og ind i mellem så går det bare ikke', skriver han videre.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Sarah Tiedt allerede flyttet fra parrets fælles hjem i Aarhus og tilbage til København.

Sarah Tiedt og Türker Alici blev kærester i maj sidste år. Foto: Privat
Sarah Tiedt og Türker Alici blev kærester i maj sidste år. Foto: Privat
 

Sarah Tiedt har endnu ikke kommenteret bruddet.

Sarah Dohn kommer på glatis i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel'. Foto: Nent Group Danmark Danske kendte Reality-babe i pinlig brøler på tv: - Det giver ingen mening

Ikke første gang
Det er ikke første gang, parret er gået fra hinanden. I juli fortalte de således, at de havde slået op, efter de havde været i et forhold i kun en måned.

- Det skete i morges. Vi havde det jo egentlig meget godt, men der er sket nogle ting, men det er ikke noget, jeg har lyst til at fortælle om. Jeg har ikke rigtig andet at sige til det, end at han har skuffet mig et par gange, så det er 'for good', at vi ikke skal være sammen, sagde Sarah Tiedt i den forbindelse til Realityportalen.

Kort efter fandt de dog sammen igen.

Her ses parret sammen til premieren på 'Paradise Hotel' for blot et par uger siden. Foto: Linda Johansen
Her ses parret sammen til premieren på 'Paradise Hotel' for blot et par uger siden. Foto: Linda Johansen
 

Ekstra Bladet har været i kontakt med Sarah Tiedt, der oplyser, at hun ikke har nogen kommentarer til bruddet. Heller ikke Türker Alici ønsker at kommentere bruddet ydereligere, men henviser i stedet til sit Instagram-opslag.

Som lille blev Türker mobbet. Da Cristiano blev hans idol vendte det hele. Foto: Linda Johansen Paradise Hotel Ærlig tv-kendis: Mobbet med min overvægt