Dansk tv-vært efter operation: Håber på bedring i 2017

Sisse Fisker håber på, at det nye år byder på flere smertefrie dage

Sisse Fiskers ryg er stadig ikke stabil. Foto: All Over
Sisse Fiskers ryg er stadig ikke stabil. Foto: All Over

Sisse Fisker fik tidligere på måneden taget sin ødelagte diskus ud og fik sat et stivgørende element ind i stedet fra en knogle fra en hoftepatient. Derudover fik hun to skruer ind i hver ryghvirvel, der ligger rundt om. Foto: Rumle Skafte Danske kendte Sisse Fisker kæmper: Sådan går det efter operationen

For to måneder siden gennemgik den kendte tv-vært Sisse Fisker en omfattende operation for at få bugt med sine kroniske rygsmerter.

Siden har den stået på genoptræning for den tidligere 'Aftenshowet'-værtinde, der fortsat har smerter ryggen den dag i dag.

Det fortæller hun i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede fra sin skiferie, der ikke er helt, som den plejer at være.

- Jeg har det godt, men har stadig ondt i ryggen indimellem og er i gang med at lære min nye ryg at kende.

- Jeg er på skiferie, men uden at stå på ski, da min ryg ikke er stabil nok efter flere uger på langs på sofaen, skriver Sisse Fisker i opslaget.

Drømmer om aktivt liv
Den 40-årige tv-vært og foredragsholder håber på, at hun i det nye år vil mærke en klar forbedring.

Hun drømmer om, at året byder på flere smertefrie dage, og at hun kan vende tilbage til sit aktive liv.

- Der er lang vej, men jeg glæder mig til at sætte fuld gas på genoptræningen i det kommende år. Jeg drømmer om at stå på ski til næste jul og spæne rundt om juletræet i mit livs form, skriver Sisse Fisker på Instagram.

Sisse Fisker tog valget om at få foretaget en rygoperation efter flere år med kroniske rygsmerter. De mange smerter startede i 2011, efter at hun havde født sønnen Isak.

Lettet men træt
Operationen fandt sted i starten af november, og efterfølgende skrev Sisse Fisker til sine følgere på Instagram, at alt var forløbet fint.

- Så er operationen overstået! Alt gik efter planen. Jeg er meget lettet - og træt. Har nu fire fine skruer i ryggen og masser af morfin og nervemedicin i kroppen. Nu glæder jeg mig til at komme op og prøve at gå, skrev hun dengang.

Foruden Isak er Sisse Fisker også mor til sønnen Samuel, som hun har med manden Sune Mogensen, der er bygningskonstruktør.