Dansk tv-vært gifter sig med rockstjerne

Talent-dommeren skal smedes sammen med Turboweekend-forsangeren Silas Bjerregaard

Cecilie Lassen skal giftes med Silas Bjerregaard. (Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2)
Cecilie Lassen skal giftes med Silas Bjerregaard. (Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2)

33-årige Cecilie Lassen, som danskerne kender fra TV 2-programmet 'Danmark har Talent', har sagt ja til at gifte sig med sin kæreste, Silas Bjerregaard, der er forsanger i bandet Turboweekend. Det fortæller den lykkelige kommende brud på sin Instagram-profil, hvor et billede af parret, der holder i hånd, blev uploadet sent søndag aften.

Se billedet her.

- Det her er lige sket, skriver tv-værten til billedet, hvor hendes hånd er prydet af en stor guldring.

- Forlovet med min helt store kærlighed, fortsætter hun.

Med hashtag forklarer hun, at parret skal være sammen for evigt, og at hun er den lykkelig for frieriet, der er foregået på Ibiza, hvor parret lige nu holder ferie.

Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Lassen, TopGunn og Peter Frödin udgør dommerkvartetten i 'Danmark har talent'. (Foto: Lotta Lemche/Blu/TV 2) TV Tv-dommere: Her er vores skjulte talenter

Silas Bjerregaard har stor succes med bandet Turboweekend, der står bag hits som 'Miles and Miles' og 'Trouble Is', mens Cecilie Lassen, der er tidligere balletdanser, har gjort karriere i tv-branchen efter hun stoppede med at danse. I foråret kunne danskerne se hende som dommer i 'Danmark har Talent', og snart er hun aktuel som dommer Kanal 4-programmet i 'Danmarks Næste Topmodel'.

Cecilie Lassen ved, hvordan det er at være model. (Foto: Mikkel Tjellesen/TV2) TV Talent-dommer afløser Caroline Fleming