Dansk tv-vært: - Jeg var skide bange

Tv-vært og foredragsholder Sisse Fisker er endelig kommet over sin svære ryg-operation, der betød, at hun ikke kunne leve det aktive liv, hun ellers var vant til

Sisse Fisker har været i gang med sin genoptræning i et år - og har det nu endelig bedre efter sin ryg-operation. Foto: Smilfonden
Sisse Fisker har været i gang med sin genoptræning i et år - og har det nu endelig bedre efter sin ryg-operation. Foto: Smilfonden
Følg Danske kendte

Det har været en lang proces, men nu ser det endelig ud til, at der er et lys for enden at tunnelen for tv-vært og foredragsholder Sisse Fisker.

Sisse Fisker om smertehelvede: Kæmper stadig

Et år er gået, siden hun gennemgik en større operation for sine rygsmerter. Operationen betød, at Sisse Fisker endte med syv skruer i ryggen og en diskusprotese.

Rørende video: Tv-vært når ny milepæl efter operation

Smerterne før operationen har betydet, at Sisse Fisker ikke har kunnet leve den aktive livsstil, hun før har været så glad for, men også det at lege med sine børn har været en udfordring for tv-værten.

Sisse Fisker efter den hårde operation for et år siden. Man har kunne følge Sisses fremgang under hashtagget 'jegvinderkampen' på Instagram. Foto: Privat
Sisse Fisker efter den hårde operation for et år siden. Man har kunne følge Sisses fremgang under hashtagget 'jegvinderkampen' på Instagram. Foto: Privat
 

- Det har været benhårdt, men det er også vildt, så hurtigt man glemmer igen, fortæller Sisse Fisker til Ekstra Bladet.

Hun har levet en disciplineret livsstil for at komme tilbage til sit 'gamle' jeg, men hun bliver dog aldrig den samme Sisse, som hun var for syv år siden.

- Jeg har været sindssygt disciplineret, om det har været med træningen eller kosten. Det bliver aldrig den samme ryg, som jeg havde, da jeg løb marathon, siger hun.

Den sværeste udfordring har da også været at holde humøret oppe.

- Det var svært at blive ved med at tro på det. Da jeg lå helt dopet på medicin hele sidste vinter, rørte jeg mig næsten ikke, jeg lå meget stille, jeg tænkte hele tiden, at det gik for langsomt, fortæller hun.

'Jeg var skide bange'
Men med gode folk omkring sig, kan Sisse Fisker i dag både løbe og lege med sine børn.

- Jeg turde ikke drømme om, at jeg ville kunne løbe igen, men jeg har haft gode folk omkring mig og i dag, der står min krop stærkt, forklarer hun.

Men selv om kroppen står stærkt, prøver Sisse at lade være med at hvile for meget på laurbærrene.

- Man kan hurtigt komme til lige at tage lidt ekstra chokolade, fordi man glemmer, hvor svært det var at nå her til, griner Sisse Fisker.

Inden operationen var Sisse dog nervøs for, om hun ville få den ryg, hun drømte om, og om hun ville komme til at bevæge sig på samme måde igen.

- Jeg var skide bange, og jeg turde slet ikke drømme om at kunne løbe igen, men forleden løb jeg otte kilometer med min søn, og jeg har også været oppe og løbe ti kilometer, fortæller hun.

I dag er Sisse Fisker langt mere oven på og har bedre overskud til både at løbe og lege. Foto: Privat
I dag er Sisse Fisker langt mere oven på og har bedre overskud til både at løbe og lege. Foto: Privat
 

Det er også en mere afslappet Sisse, der nu har gennemført sit år med genoptræning, og som er tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg har det rigtig godt i dag, og jeg er mere afslappet, siger hun.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time