Dansker vinder international toppris

"Lean On" af dj-kollektivet Major Lazer og produceren dj Snake med MØ på vokal blev årets dance/elektroniske hit til Billboard Music Awards

- Så glad, så stolt, skriver MØ efter sejren på Instagram. (Privatfoto)
- Så glad, så stolt, skriver MØ efter sejren på Instagram. (Privatfoto)

Der var masser af dansk dynamit til årets Billboard Music Awards, der løb af stablen søndag aften.

Lukas Graham optrådte med megahittet "7 Years" foran de over 25 millioner tv-seere, men det var ikke det eneste danske islæt til den prestigefyldte prisuddeling.

Nummeret "Lean On" af dj-kollektivet Major Lazer og produceren dj Snake har den danske stjernesangerinde MØ med på vokal, og hittet vandt prisen for årets dance/elektroniske sang over blandt andre Skrillex og Diplos nummer "Where Are Ü Now", som har teenageidolet Justin Bieber med på vokal.

- Så glad, så stolt, skriver MØ efter sejren på Instagram.

- Tillykke, Major Lazer, jeg elsker jer, og tillykke, dj Snake, og alle, der har bakket op om sangen. Det er så fantastisk, jubler den 27-årige odenseaner på det sociale medie.

Den danske supersangerinde, der bærer det borgerlige navn Karen Marie Ørsted, har haft et sandt triumfår med "Lean On". Hun har optrådt med hittet i alskens amerikanske talkshows, performet den til Nobelprisfesten og sat rekorden for historiens mest streamede sang på Spotify.

MØ optræder i øvrigt på Orange Scene lørdag aften den 2. juli til dette års Roskilde Festival.

Se hendes hyldestbillede efter Billboard-prisen her: https://www.instagram.com/p/BFvfWoarr16/?taken-by=momomoyouth